måndag 31 december 2012

Avatar

Ligger i sängen efter ha sett på filmen Avatar med mamma. Filmen är inte riktigt min smak men det funkar för den är spännande och frän :)


söndag 30 december 2012

Bil

Sitter i bilen påväg till Ljungdalen med mamma, Mats och Mikael blir att fira nyår i Ljungdalen med :) myys! <3


Sagan om ringen

Såg på Sagan om ringen igår med brorsan och jag bara älskar dom filmerna :) favoriterna är Legolas & Frodo =) Orlando Bloom spelar Legolas och Elijah Wood spelar Frodo. Legolas/Orlando är dock snyggast och fränare ;)


Skotertur 28/12-12

I fredags så åkte jag, Paulina och Kalle skoter en sväng och hade det grymt mysigt :) gillade korv och bara mådde gott så himla mysigt var det :) skickade iväg Kalle att hämta massa saker ;) åkte bakom Kalle i skoterpulkan en sväng jag och Paulina skrek och skrattade om vart annat =)


Warp :D

Har förmodligen skrivit tidigare att jag älskar märket Warp jag har strumpor, kalsonger, tröjor långärmade och kortärmade, mössor, vantar,linnen, en buffa, väska, en klänning typ och byxor :) på bilderna får ni se hur många Warp strumpor jag har på ett ungefär:)

lördag 22 december 2012

Ljungdalen

Sitter i bilen påväg till Ljungdalen med mamma, Mats, Mikael & hundarna :) just nu lyssnar jag på Takida =) blev ingen film i bilen eftersom Mikael somnade ;) härligt att fira julen i Ljungdalen för en gång skull :) skriver kanske senare också :)

Bilden är lånad ifrån google.


torsdag 20 december 2012

Lycklig

Man kan ju inte bli annat än glad när man ser att dom små känner igen en till & vill fram även fast det var innan vintern man träffade dom =) men det är ju min lillprins så! =D <3


Beauty and the beast

Ikväll är det ju Beauty and the beast & det är så sorgligt just nu :/ får se hur det blir ikväll på dagens avsnitt <3


Sundsvall 18/12-12

I tisdags var vi i Sundsvall jag, mamma & Micke :) vi shoppade julklappar och annat smått & gott :) jag köpte iallafall en till salamander =D han heter Plutt =) mer kan jag inte säga vad jag köpte, men var ju in på Stadium & då blev det lite Warp grejer :) vi hälsade på hos moster & Kicki med :)


måndag 17 december 2012

bilder

skriver  " Prida"

här slår storebror in mitt paket =) 

=)

mina fina älskade bröder 

super glad över presenten jag fick av storebror  =)

så social var jag ibland ;)

mamma & (lille) bror

min fina lillebror

man blir trött efter en fest

här kommer bara en bild bomb ifrån mitt tjugo- års kalas skriver i ett senare  inlägg =)

Wade & Zoe Scenes - 2x10 (PART 3) *BEST SCENE*

 gud vilken fin scen alltså! =D bara älskar hart of dixie! Zoe & Wade ska alltid vara ett par =D 

torsdag 13 december 2012

Tjuvarna jul :)

Började att kolla på Tjuvarna jul igår kväll innan jag skulle sova :) verkligen älskar den julkalendern :) den är så fin :)


tisdag 11 december 2012

hihihi

sitter och kollar på Hart of Dixie klipp på youtube =)

http://www.youtube.com/watch?v=xUpvsnRAh4w

här är det jag kollade på senast :)

Gårdagen

Igår åkte jag och mamma till Bollnäs för att hämta kakorna & lite andra saker. Var på skolan ungefär halva dagen. Sedan åkte jag och mamma till Dollar och då handlade jag två julklappar :) senare måste jag köpa en till ram till en julklapp som jag har gjort. fick en julkalender på skolan där alla hade skrivit vad dom tycker om mig :) den är jättefin :) det stod att mitt leende gör andra glada :) efter Dollar & allt det där så åkte vi till Max & åt middag sedan efter det åkte vi till boendet & hämtade saker där med, sedan åkte vi hemåt :) men blev ett stopp i Ljusdal hos fam. Forsberg för fika och massa prat :) riktigt mysigt :)) så då satt vi ungefär en timme där & pratade & hade det mysigt :)



onsdag 5 december 2012

Femte dec

Idag är det ingen vanlig dag! Idag är det faktiskt min födelsedag :) har bara fått två presenter idag, får flera på lördag då vi ska ha fest :D underbart att vara på praktiken idag när jag fyller år :) haft en helt underbar dag på praktiken & resten av dagen :)



tisdag 4 december 2012

20 år

Jag fyller 20 år i morgon :D
Dock en gammal bild


måndag 3 december 2012

Städning

I lördags efter julmarknaden så städade jag mitt rum och bytte gardiner :) blev nöjd med min städning, på söndagen så städade jag i lägenheten och lyssnade på julmusik :) städade i lägenheten eftersom vi ska ha fest där på lördag =D


Kölsillre julmarknad

I lördags var det julmarknad hemma i Kölsillre =) gick dit med mamma :) köpte bara en sak :)


fredag 30 november 2012

Beauty and the beast

Jag och brorsan har börjat se på en ny serie som går på sjuan på torsdagar klockan 22:00 och det har bara varit 4 avsnitt än så länge och det är grymt spännande hela tiden och det är ju bara ett plus att han som spelar manliga huvudrollen är så grymt snygg! Rekommenderar att man kollar in den serien, jag fullkomligt älskar den serien :) <3




onsdag 28 november 2012

-.-

Allvarligt igen? Skrota bussen! Okey åkte ifrån Ånge med kvart över tre bussen och såklart var det samma buss som i fredags -.- man kan åka en bit sen dör bussen & går inte att starta -.-

tisdag 27 november 2012

Datorn

skönt att en dator fungerar någorlunda här inne i huset ;) synd bara att den står inne i Mikaels rum så man kan inte använda den på helgerna för då sitter han vid den -.-' men tänkte inte skriva sådär jättemycket dock ska gå och ge hundarna mat strax och sedan ska jag ju se på Hart of Dixie och ta det lite lugnt för imorgon kväll ska jag och mamma plocka undan saker -.-'  men men blir ju julfint förmodligen, men blir ju fint tills vi ska ha fest/kalas för mig den åttonde december får se hur många som kommer då :)
hittade den här gamla bilden på mig på datorn ;)



Saga (Zaga) Rehn performing the song Viljan by Stiftelsen

 sjukt duktig tjej alltså =D

söndag 25 november 2012

Twilight

Har sett på sista Twilight filmen :) alltså den var så grymt bra så det inte är samt love it <3


lördag 24 november 2012

Morrn

Har sovit ungefär 4timmar inatt och jag är pigg nu, sitter ute och lyssnar på fågelkvitter och mår gott :) får se vad jag och brorsan hittar på idag :)
Gräset syns och jag fyller snart år! Gaaaha vill ha snö!!


Filmmys

Kollade på film med brorsan tidigare ikväll men somnade typ mitt i ;)


onsdag 21 november 2012

Förkyld

Ucsh är så förkyld just nu "/ sitter på bussen hem ifrån praktiken nu fick åka hem tidigare idag för jag har ont i huvudet och för att jag är så förkyld "/ blir nog hemma imorgon. Vill inte vara hemma, vill på praktiken! Men måste vila känner jag


Hart of Dixie :)

Bara älskar Hart of Dixie! :D såg på det igår och äntligen fick Zoe reda på att Wade gillar henne! =) det har han  lixom gjort hela serien ;) tycker verkligen dom två ska bli tillsammans och skita i alla andra killar/tjejer! Dom passar så bra ihop tycker jag :) bara älskar scenen där hon frågade om han gillar henne och han sa att han gör det och säger: jag skriver Wade Hart i alla mina anteckningsblock! Ååh så fin scenen är alltså =) längtar så mycket tills nästa vecka så jag kan se fortsättningen <3


tisdag 20 november 2012

Snygga kändis killar ;)

Jag Kom nyss på att jag har lovat en lista med snygga kändis killar, men det har totalt glömts bort så ska försöka att fixa det i veckan :)
På bilden så är det tre av ett gäng kändis killar som är snygga :D


måndag 19 november 2012

13/11 - 12

För några dagar sedan så var jag med Paulina & Kalle :) vi hade riktigt roligt :) trotts att tv:en inte fungera som vi ville ;) sjukt mycket skratt & mycket tok ;)


Uppdatering? ;)

Okey lite uppdatering kanske? Sitter på bussen hem nu iallafall, i lördags var jag i Sundsvall med mamma, Mikael :) vi åkte först till farmor och hämtade henne, så åkte vi till en av dom nya sportaffärerna i Birsta, sedan åt vi på Max efter det åkte vi till Stadium sedan åkte vi in till Birsta city och gick och shoppade inne i Birsta city kommer inte ihåg hur många affärer vi var in på då :P

jag & brorsan gjorde farmor mållös när vi var på Birsta city :P vi gick bort till Cubus för jag skulle kolla jeans & det gick så snabbt, så vi gick in till Guldfynd och köpte ett fint halsband till farmor :)<3
Igår gjorde jag mest inget alls förutom att laga mat :P


tisdag 13 november 2012

Hem

Så var den praktikdagen slut :) sitter på bussen hem nu :)


torsdag 8 november 2012

Bild

Här kommer en bild som jag nyss gjorde :)


onsdag 7 november 2012

Blåst

Höll knappt på och komma ut till bussen tidigare eftersom det blåste så himla mycket -.-' men ut kom jag sitter på bussen till praktiken nu :)


tisdag 6 november 2012

Praktik dag 2

Andra dagen på praktiken klar :) undra hur mycket tok det kommer att bli med Ingeborg :P

måndag 5 november 2012

Praktik :)

Sitter på bussen hem efter första praktik dagen =) har varit jättemysigt på praktiken =) längtar redan tills imorgon :)


tisdag 30 oktober 2012

Adele i Albert Hall

Sitter och myser med tända ljus och kollar på Adele i Albert Hall =) & väntar på att Hart of Dixie ska börja vid åtta :)


måndag 29 oktober 2012

Radio Rebel

Är ganska så trött nu har nyss sett på en super bra film på tv:en ;) har sett den x antal gånger tidigare med men vadå? Lixom jag älskar filmen :) har kollat flera gånger på cdon.com om den har kommit ut men har inte hittat den har :0 ska kolla nu igen efter jag har skrivit klart det här inlägget :)



mys

myste med tända ljus framför tv:en me brorsan igår innan han la sig :)


söndag 28 oktober 2012

hihi

en vanlig syn när man är med mina bröder när dom spelar videospel :D

onsdag 24 oktober 2012

godnatt

nej nu är jag dötrött, dax att sova kanske?


F. O. U.

I måndags såg jag på film :) Jag såg på underbara Förortsungar :)

Filmen handlar om  Amina som är 9 år. Hon kom till sverige för 3 år sedan och har ännu inget uppehållstillstånd. Amina har endast sin morfar kvar av hela hennes släkt. Morfarn och hon få bo hos en rockare som heter Johan, en glad prick med attityd. Under fimen får vi föjla hur Amina förlorar sin Morfar, Åker på rockkonsert, får massor av vänner, börjar skolan osv.  Se filmen säger jag bara, hur bra som helst!
Verkligen älskar filmen :)