måndag 31 december 2012

Avatar

Ligger i sängen efter ha sett på filmen Avatar med mamma. Filmen är inte riktigt min smak men det funkar för den är spännande och frän :)


söndag 30 december 2012

Bil

Sitter i bilen påväg till Ljungdalen med mamma, Mats och Mikael blir att fira nyår i Ljungdalen med :) myys! <3


Sagan om ringen

Såg på Sagan om ringen igår med brorsan och jag bara älskar dom filmerna :) favoriterna är Legolas & Frodo =) Orlando Bloom spelar Legolas och Elijah Wood spelar Frodo. Legolas/Orlando är dock snyggast och fränare ;)


Skotertur 28/12-12

I fredags så åkte jag, Paulina och Kalle skoter en sväng och hade det grymt mysigt :) gillade korv och bara mådde gott så himla mysigt var det :) skickade iväg Kalle att hämta massa saker ;) åkte bakom Kalle i skoterpulkan en sväng jag och Paulina skrek och skrattade om vart annat =)


Warp :D

Har förmodligen skrivit tidigare att jag älskar märket Warp jag har strumpor, kalsonger, tröjor långärmade och kortärmade, mössor, vantar,linnen, en buffa, väska, en klänning typ och byxor :) på bilderna får ni se hur många Warp strumpor jag har på ett ungefär:)

lördag 22 december 2012

Ljungdalen

Sitter i bilen påväg till Ljungdalen med mamma, Mats, Mikael & hundarna :) just nu lyssnar jag på Takida =) blev ingen film i bilen eftersom Mikael somnade ;) härligt att fira julen i Ljungdalen för en gång skull :) skriver kanske senare också :)

Bilden är lånad ifrån google.


torsdag 20 december 2012

Lycklig

Man kan ju inte bli annat än glad när man ser att dom små känner igen en till & vill fram även fast det var innan vintern man träffade dom =) men det är ju min lillprins så! =D <3


Beauty and the beast

Ikväll är det ju Beauty and the beast & det är så sorgligt just nu :/ får se hur det blir ikväll på dagens avsnitt <3


Sundsvall 18/12-12

I tisdags var vi i Sundsvall jag, mamma & Micke :) vi shoppade julklappar och annat smått & gott :) jag köpte iallafall en till salamander =D han heter Plutt =) mer kan jag inte säga vad jag köpte, men var ju in på Stadium & då blev det lite Warp grejer :) vi hälsade på hos moster & Kicki med :)


måndag 17 december 2012

bilder

skriver  " Prida"

här slår storebror in mitt paket =) 

=)

mina fina älskade bröder 

super glad över presenten jag fick av storebror  =)

så social var jag ibland ;)

mamma & (lille) bror

min fina lillebror

man blir trött efter en fest

här kommer bara en bild bomb ifrån mitt tjugo- års kalas skriver i ett senare  inlägg =)

Wade & Zoe Scenes - 2x10 (PART 3) *BEST SCENE*

 gud vilken fin scen alltså! =D bara älskar hart of dixie! Zoe & Wade ska alltid vara ett par =D 

torsdag 13 december 2012

Tjuvarna jul :)

Började att kolla på Tjuvarna jul igår kväll innan jag skulle sova :) verkligen älskar den julkalendern :) den är så fin :)


tisdag 11 december 2012

hihihi

sitter och kollar på Hart of Dixie klipp på youtube =)

http://www.youtube.com/watch?v=xUpvsnRAh4w

här är det jag kollade på senast :)

Gårdagen

Igår åkte jag och mamma till Bollnäs för att hämta kakorna & lite andra saker. Var på skolan ungefär halva dagen. Sedan åkte jag och mamma till Dollar och då handlade jag två julklappar :) senare måste jag köpa en till ram till en julklapp som jag har gjort. fick en julkalender på skolan där alla hade skrivit vad dom tycker om mig :) den är jättefin :) det stod att mitt leende gör andra glada :) efter Dollar & allt det där så åkte vi till Max & åt middag sedan efter det åkte vi till boendet & hämtade saker där med, sedan åkte vi hemåt :) men blev ett stopp i Ljusdal hos fam. Forsberg för fika och massa prat :) riktigt mysigt :)) så då satt vi ungefär en timme där & pratade & hade det mysigt :)



onsdag 5 december 2012

Femte dec

Idag är det ingen vanlig dag! Idag är det faktiskt min födelsedag :) har bara fått två presenter idag, får flera på lördag då vi ska ha fest :D underbart att vara på praktiken idag när jag fyller år :) haft en helt underbar dag på praktiken & resten av dagen :)



tisdag 4 december 2012

20 år

Jag fyller 20 år i morgon :D
Dock en gammal bild


måndag 3 december 2012

Städning

I lördags efter julmarknaden så städade jag mitt rum och bytte gardiner :) blev nöjd med min städning, på söndagen så städade jag i lägenheten och lyssnade på julmusik :) städade i lägenheten eftersom vi ska ha fest där på lördag =D


Kölsillre julmarknad

I lördags var det julmarknad hemma i Kölsillre =) gick dit med mamma :) köpte bara en sak :)