måndag 25 juli 2016

Hästdetektiverna

Hittade en spännande hästbokserie som jag köpte en innan vi  (jag och mamma) for på resan till Uppsala/Falköping och köpte den andra delen då vi for vidare mot Falköping. Böckerna handlar om dom två bästa vännerna Alex och Noa som älskar hästar och som älskar att lösa brott/konstigheter :) själv tycker jag att dom är rätt spännande och så lätt lästa :) passar för många åldrar då dom är så lättlästa :) Som jag vet så har det bara kommit ut två böcker i serien :) Första boken heter:

Den andra boken heter:

fredag 22 juli 2016

Good Morning Call

Hittade för ett tag sedan den här serien på Netflix och tänkte: varför inte? Kan ju testa :) Sagt och gjort, jag testade att se på första avsnittet och var helt fast sedan ;)



Kunde ligga hur länge som helst och kolla på serien :D
Tror att ni får söka på serien om ni vill veta vad den handlar om, då jag inte hittar någon bra handling på nätet, serien är baserad på en manga serie med samma  namn. Här nedanför kommer några bilder:




Älskar verkligen serier med dom tysta tillbaka dragna killarna som visar sig vara den som är rätt för den kvinnliga huvudrollen :) Älskar även att se hur mycket killarna växer upp för kärlekens skull :)

torsdag 21 juli 2016

Hav bilder

Jag och mamma stannade i Hennan och kände på vattnet :)

Hej

Hej på er :) testar att blogga ifrån appen och se hur det går :P

tisdag 19 juli 2016

CBS

Det här såg jag för ett tag sedan då jag gissade olika skådespelare i CBS alla serier. Jag såg att dom hade skrivit ut efternamnet på han som man skulle gissa vem det var! Där tänkte dom verkligen inte till! Hahaha

Har ringat in efternamnet 
                               
Har ringat in hela namnet

Bästa vän

Igår kväll så kom jag och mamma hem ifrån semestern och jag hann vara hemma någon timme sedan gick jag över till bästa vän och såg på film med henne och hennes kille. Vi såg på Descendants :) Den filmen är så himla bra :) 




måndag 11 juli 2016

Criminal Minds Beyond Borders

Sitter och kollar på Criminal Minds Beyond Borders :) Det är alltid spännande avsnitt.


Hundvakt

Vi är ju hundvakt  (jag och mamma) till min storebrors lilla Chihuahua :) hon heter Nova och är super söt :) 



Med våran Gletta i hundgården

Bosi

Här är våran Bosi som är 10,5 år och ibland tror man att han är en valp ;) Han älskar att leka med pinnar och kottar ;)


onsdag 6 juli 2016

Godnatt

Har kommit hem från Sundsvall för en stund sen tänkte visa mitt perfekta fynd till mobilen, har ju kollat om jag hittar hörlurar med ungefär samma färg som mobilen och mobil fodralet och jag tycker verkligen att jag gjorde det idag :D kolla bara på bilden här nedanför :)

Visst är dom riktigt lika i färgen? :D 
Nej nu ska jag gå och lägga mig :) Godnatt alla ute i cyberrymden :)

tisdag 5 juli 2016

Antistress

Jag har ju en sån här målarapp (samma på både paddan o mobilen) som jag tycker om att måla i :) målade nyss den här bilden, blev riktigt nöjd med den :) Coloring for adults heter appen :)


fredag 1 juli 2016

Juli

Idag är det första juli och jag har inte gjort något speciellt då jag har haft ont i armen :/ men hoppas att ni andra har haft en bra dag :)




Middag

Idag var en sån där blä dag så jag bestämde mig för att köpa pizza ifrån Terrassen :) Så här är dagens middag :)