måndag 31 oktober 2016

Lethal weapon

Älskar verkligen den här "nya" polis serien :D


Älskar Martin och Rogers kemi och vänskap som växer fram ganska så snabbt i serien :)



Här kommer handlingen:
Sörjande efter förlusten av sin unga fru och ofödda barn, flyttar ex-Navy SEAL- som, blivit detektiv Martin Riggs till Kalifornien för att "börja om" på LAPD. Han paras ihop med Roger Murtaugh, som just kommit tillbaka till jobbet efter en hjärtattack. Riggs ”spontana” sätt att jobba krockar omedelbart med Murtaugh försiktiga, skolboksteknik. Trots detta märker de att när de avslutat sitt fösta fall inser Riggs han kan ha hittat något värt att leva för - en partner och vän, Murtaugh. Och även Murtaugh känner att detta samarbete kanske kan funka trots allt, om inte Riggs får dem dödade först…

I huvudrollerna ser vi: 
Martin Riggs - Clayne Crawford 
Roger Murtaugh - Damon Wayans 

Jag tycker att serien är så charmig, bra, gripande, sorglig och rolig på samma gång :) 

Här nedanför hittar ni länken till trailern för serien om ni vill se :D

https://m.youtube.com/watch?v=cXZdEmvcFdU

C:a fyra år senare

Okey nu så ska jag berätta något x) jag tyckte verkligen inte om Merlin då den gick på tv:en, men nu efter att jag och mamma testade ett avsnitt av serien så är jag helt fast ;) Nu har jag precis börjat på säsong 2 ;) jag älskar verkligen vänskapen som växer upp mellan Merlin och Arthur :)  Jag ser serien på Netflix :)



söndag 16 oktober 2016

Årets julkalender

Det har börjat kommit upp bilder på vad årets julkalender ska heta och så, bara jag kollar på dom bilderna så tror jag att det kommer att bli en lika härlig julkalender som Tjuvarnas jul :)

Vad tror ni?


Länge sedan

Nu var det länge sedan jag skrev något här på bloggen och det är därför jag känner vad är det egentligen för mening med att ha en blogg som jag verkligen försöker med men ingen som läser den? Nu blir det kanske nått inlägg med det här.