tisdag 30 oktober 2012

Adele i Albert Hall

Sitter och myser med tända ljus och kollar på Adele i Albert Hall =) & väntar på att Hart of Dixie ska börja vid åtta :)


måndag 29 oktober 2012

Radio Rebel

Är ganska så trött nu har nyss sett på en super bra film på tv:en ;) har sett den x antal gånger tidigare med men vadå? Lixom jag älskar filmen :) har kollat flera gånger på cdon.com om den har kommit ut men har inte hittat den har :0 ska kolla nu igen efter jag har skrivit klart det här inlägget :)



mys

myste med tända ljus framför tv:en me brorsan igår innan han la sig :)


söndag 28 oktober 2012

hihi

en vanlig syn när man är med mina bröder när dom spelar videospel :D

onsdag 24 oktober 2012

godnatt

nej nu är jag dötrött, dax att sova kanske?


F. O. U.

I måndags såg jag på film :) Jag såg på underbara Förortsungar :)

Filmen handlar om  Amina som är 9 år. Hon kom till sverige för 3 år sedan och har ännu inget uppehållstillstånd. Amina har endast sin morfar kvar av hela hennes släkt. Morfarn och hon få bo hos en rockare som heter Johan, en glad prick med attityd. Under fimen får vi föjla hur Amina förlorar sin Morfar, Åker på rockkonsert, får massor av vänner, börjar skolan osv.  Se filmen säger jag bara, hur bra som helst!
Verkligen älskar filmen :)


måndag 22 oktober 2012

Grattis storebror :)

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller världens bästa storebror år :)) grattis grattis älskade storebror :)) älskar dig <3


söndag 21 oktober 2012

Morrn

Har ju gjort tårtorna tills Linus fest senare idag nu på morgonen & så klart skulle hundarna vara med så fick dom smaka grädde :)


Nästa fest

Haha sitter i bilen påväg till Sundsvall med mamma och brorsan :) ska på andra festen för helgen :) var ju hos Nella igår på fest :) jättetrevligt var det hos Nella igår iallafall :)


fredag 19 oktober 2012

natti

nej undra om man ska sova nu :) godnatt alla där ute i världen :)


Hihi

Har ju glömt att skriva att jag gör en sak åt en kompis till mig och mamma :) hihi tur att vi har flera som är både mammas och mina vänner så dom kommer inte att lista ut det :P


Helg

Äntligen är det fredag och man är påväg hem efter ännu en vecka i skolan =) sitter på bussen till Ljusdal nu =) får se vad man ska göra i helgen då :) om det blir att fira en av bästa vännerna eller vad det blir :)

tisdag 16 oktober 2012

Haha

Haha har precis bytt i sängen och det syns ju absolut inte vad jag gillar för färg ;) haha


:)

Tjena  på er!!!! Detta e en kompis till Frida

måndag 15 oktober 2012

Stiftelsen!

Lyssnar på Stiftelsen på spotify nu =) dom är så himla bra alltså! :D vart jag än går, ur balans, är bara två av deras underbara låtar :D Om ni inte har hört dom ännu så sök sök sök sök på dom på antagligen Spotify eller youtube :D <3


13/10

I lördags var jag och mamma på hundutställning i Sundsvall :) vi hade Gletta med oss, hon fick exelent men gick inge vidare, stannade och kollade hur det gick för Brimir och kusin Kicki :) sedan åkte vi till Birsta och gick på Stadium först en sväng sedan gick vi till den nya sportbutiken Usport för storebror sa att det kunde vara billigare där, men hittade typ inget alls där så vi gick tillbaka till Stadium igen då köpte jag: en mössa, en vinterjacka, en t-shirt, en långärmad huvtröja och tre par Warp strumpor :) dock så var allt jag köpte på stadium av märket Warp :D hehehe :D här får ni en bild på det jag köpte på stadium :) träffade storebror också och åt middag med honom :)


Bollnäs - Kölsillre 3/10 - 4/10

I onsdags åkte jag, Sofia, Clara, Evelina, Micke, Elin, Catharina och Ingela hem till mig =) vi stannade till i Ljusdal så vi fick shoppa lite :) jag köpte en grymt fin kofta på fifty fifty, har dock ingen bild på den ännu :P kommer nog snart eftersom jag verkligen älskar den! När vi kom hem till mig så fick dom andra träffa Bosi & Gletta (y) hundarna fick springa lös ett tag, jätteroligt att se :) hundarna sprang huller och buller om oss ;) Bosi sprang framför Sofia med världens fart och inte långt efter sprang Gletta bakom Sofia :P sedan gick vi in och kollade en sväng och så fick dom träffa Skrut :) haha alla backade då :P efter det så åkte vi till lägenheten och åt Tacos till middag :P Elin blev kär i Gletta :') Elin följde med när jag hämtade saker hemma för att få träffa Gletta :P vi spelade spel och greja i lägenheten på kvällen och hade det jättemysigt och bara va :)


torsdag 11 oktober 2012

Hem 11/10

Sitter på tåget hem nu :) längtar verkligen tills vi åker till Ljungdalen imorgon bitti!! Ska träffa Nono & Roger igen :D var så grymt länge sedan så det blir riktigt roligt :D

onsdag 10 oktober 2012

saknar

Åh vad jag saknar er nu "/ ni är verkligen himlens finaste änglar! <333


måndag 8 oktober 2012

15/9-12

Den 15/9 -12 fick himlen en till underbar älskad ängel "/ kan fortfarande inte fatta att det är sant att du är där uppe älskade vän! Även fast vi inte var så mycket med varandra på slutet så betyder du ändå olidligt mycket för mig "/ saknar dig så himla mycket"/  du var lixom klippan när man var med dig, man kunde jämnt prata med dig om det var något "/ älskar dig min underbara fina ängel <3<3<3<3


Eftermiddag/kväll 7/10

Har haft en jätterolig eftermiddag/kväll med Aurore & Petronella =)  länge sedan vi var med varandra och hade så här roligt! Underbart :) behövdes verkligen att en sån här dag :)

söndag 7 oktober 2012

Besviken tjej

Jag hade ju tänkt att vi skulle åka ner till Eldnäset när vi var här från skolan, hade sms med en person om det och han skulle höra av sig men det gjorde han aldrig så nu är jag besviken på honom lixom gick inte att få tag på honom alls varken på tisdag lr onsdag!

Säsongs avslutning

Åh kollade lite på säsongs avslutningen på Bones tidigare ikväll, hur spännande avsnitt som helst ju! Såg kanske tjugo/trettiofem minuter inte säker på hur länge, men grymt spännande var det i alla fall hoppas att Booth löser det där nu! Vill bara att nästa säsong ska börja på trean igen x)