måndag 31 mars 2014

Skal

Igår kväll köpte jag skal till mobilen & paddan på Fyndiq :) fyra skal till mobilen o ett skal till paddan :) får se när dom kommer :) stod att du skulle ta 3-5 arbetsdagar, tidigare när jag har beställt därifrån så har det kommit ganska så snabbt :)

Kvälls pinken

Igår när jag gick ut på kvälls pinken med Gletta så snöade det! Om det nu ska vara soligt och fint kan väl snön försvinna

Drake Bell

Jag har alltid gillat/älskat Drake Bell ifrån  Nickelodeon :) ♡ han är snygg & väldigt talangfull :) han kör sitt eget race  även fast han har så många arga "Belivers" eller vad dom kallar sig. Drake måste väl få säga vad han tycker utan att alla "Belivers" säger att han är ful och att kan dö & sånt där! 

Jag vet att Justin är viktig för er "Belivers" men det ger er INTE rätten att hålla på så som ni gör emot Drake! 

 Han har också känslor! Tänk er in i han situation: att få höra på varje inlägg som man lägger upp någonstans t.e.x på instagram,  Facebook och Twitter att man är ful, man kan inte sjunga,  man borde dö och massa annat, hur skulle ni känna då? Irriterad tjej här!  

Jag är en stolt Drakester förevigt! ♡♡♡

Drake & Josh - soul man



älskar låten =)

Fredagsavsnitt

har nyss sett på fredagens avsnitt av Violetta (18:20)  fattar verkligen inte vad Ludmila gör! Jag tror inte Tomas kommer komma något närmare henne efter allt hon gör!! Hon puttar ju iväg honom jag tror inte alls att hon är kär i Tomas! Hon vill göra livet surt för Violetta men hon gör även hennes eget liv surt!

hon som förstör allt

Och vad håller Maxi på med? Visst förstår att han är stolt att han har blivit vald till Gregorios "duktiga" grupp men han måste ju fatta att han sårar dom andra när han skryter så där j*vla mycket man såg ju bara på Camii! Tänk efter Maxi!!!

"duktiga" gruppen har stigit Maxi åt huvudet!

Här ser vi varifrån Violetta får sin övertalningsförmåga eller peppning kanske man ska kalla det =) det går nog i släkten det där ;)
först sura & deppiga sedan livar Angie och Pablo upp dom :D



här är alla tre ledsna :( vilken härva av kärlek :( 

kärleken är jobbig:(


ibland hjälper en kram, eller?!?

eller som Andrés musik & kramar?


får se hur det går för Jade i nästa avsnitt
tror Ramallo är dom på spåret ;)


Duktiga dansare Gregorio!

Vi kan det där Gregorio!

Lärarna slutar eller?
nej Antonio övertalar dom att stanna eller?

Tur att jag såg fredagens avsnitt idag på söndagen då behöver man inte vänta så länge på nästa avsnitt! =D 




söndag 30 mars 2014

Platta

Köpte ju inte bara en ny mobil på Telia utan köpte även en surfplatta :) som jag har längtat efter att köpa länge nu :) som ni kanske har märkt ifrån andra inlägg på bloggen så gillar jag Disney Channels serie Violetta :) så det syns att det är min surfplatta :) kolla bara på bilderna så får ni se =) ♡

lördag 29 mars 2014

Sundsvall

Var ju i Sundsvall igår med mamma och lillebror :) då shoppade jag lite nya kläder, ny mobil,  nagellack och en surfplatta :) skriver ett bättre inlägg om det senare idag :) nu tänkte jag nog gå ut med hundarna en sväng får se var vi går :) på bilden är kläderna i en hög kanske lägger ut en & en bild senare får se, men tänker iallafall skriva vad jag köpte för kläder :) köpte två linnen,  ett par korta byxor som är sladdriga (dom heter säkert något jag inte kommer på), en t-shirt och ett par jeansleggings :)

torsdag 27 mars 2014

Batb

Sitter och kollar på dagens avsnitt av Batb och det är så spännande! J.T har blivit kidnappad och tidigare i avsnittet band Tori fast en FBI agent! Kan inte reklamen ta slut? ;)

onsdag 26 mars 2014

Irriterad

Det första mamma sa när hon kom hem och innanför dörren var att hon skulle ta en långpromenad med hundarna, gjorde hon det? Nej det gjorde hon inte! Åh så irriterad jag blev! När hon sa det så tänkte jag inte på att bry mig om att hundarna skulle ut. Men det blev att jag fick ta ut dom på kvällen iallafall! Så irriterad!

tisdag 18 mars 2014

Drake & Josh - Spoons (Clip)

https://www.youtube.com/watch?v=cIM4JnOkwW8

hahaha så rolig scen ;) klicka på länken så får ni se ;)


söndag 16 mars 2014

13/3 - 14

idag (torsdags) skulle du ha fyllt 24 år älskade vän!! :( saknar dig sjukt mycket kunde prata med dig om allt
:( du fanns alltid där när man behövde dig! kommer ihåg en gång när du kom hur snabbt som helst bara för jag inte ville vara själv. ÅH VAD JAG SAKNAR DIG!! du som ville lära mig att köra bil & skoter! kan ju berätta för dig att jag körde skoter förra vecka åh vad kul det var och jag tänkte på dig då och det kändes som om du var med mig då jag körde!! Alla som läser jag vet att han inte kan läsa det här men vill skriva av mig!




3 år :(

kan inte fatta att det har gått 3 hela år sedan det hände :( älskade vän hoppas du har det bra där du är nu, här på jorden är du älskad och saknad :(




lördag 15 mars 2014

Bilder Violetta

här kommer ett gäng bilder ifrån serien Violetta =)

trubbel i vänskapen?

Hur kunde du förstöra showen?

Pablo kan mycket

Leons blick

stackars Tomas

Är Leon fortfarande osäker? 

sötnosarna 

mera bråk

åh vad Francesca är fin med ett leende

och Gregorio missförstår allt psykologen säger IGEN! 

men Gregorio!

ett gäng studenter

överraskar Ramallo 
utanför inspelningen

hm? ger varandra komplimanger?

hoppsan 


rätt åt Ludmila

det här leendet känner vi igen ;)

gick inte som han väntat sig ;) attans att det var kusin!

nervös innan showen

Gregorios fel

sabla Jade

Naty kanske ska tänka på nya vänner?!?

Moster Angie med systerdotter Violetta

Violetta showklädd

åh så fin

fel låt åh nej