söndag 24 maj 2015

Nedskräpning :@

Blir så himla less på folk som skräpar ner!! Titta bara på bilderna vad mycket skräp det ligger efter vägen här hemma i Kölsillre. Är det så himla svårt att ha en "soppåse" i bilen där man kan slänga skräpet istället för att slänga ut det! Hur svårt är det att ha med sig panten hem istället för att slänga ut det i skogen? :@ om det är glasflaskor så brukar jag ta reda på dom och slänga dom i glaskrossen. Brukar även ta reda på vanlig pant :)

Dagens Bones avsnitt

Dagens Bones avsnitt handlar om det här:

En kändiskock hittas mördad och teamet söker efter ledtrådar i en restaurang. Hodgins säljer sin nya uppfinning för miljoner, medan Brennan hjälper Christine att lära sig om skelettet. 

Om ni undrar vad Hodgins har gjort får ni nog se avsnittet före det här ;)  handlingen är lånad ifrån tv.nu. Jag hoppas verkligen att dom snart kommer på att Booth har blivit spelberoende igen :/ aja ska inte skriva för mycket om ni inte har sett avsnittet före det här alltså avsnitt 15 i säsong 10. 

Kvarg? Nej tack

Dom flesta är ju typ helt besatta av kvarg och jag köpte för att smaka förra veckan tror jag, men det var då inget alls för mig :P det får mamma dricka själv, hon som tycker om det.


Big Hero 6

Okey som ni ser i det förra inlägget så såg jag och brorsan på Big Hero 6 igår istället för Eurovision Song Contest.

Jag tyckte att filmen var riktigt bra, men den var lite för mycket våldsam våld för att passa som en familjefilm. Men men tur att vi inte har någon liten som ska se på den. Här nedanför kommer handlingen:

Hiro är inte som andra barn, han är ett geni - och hoppar över årskurs efter årskurs i skolan. Till slut hamnar han i samma klass som sin storebror Tadashi. Bröderna bor hos sin moster Cass i staden San Fransokyo, en stad bebodd av tekniktalanger och som är en mix av västerlänsk och österländsk kultur. Hiro och Tadashi är bästa vänner och älskar både att bygga uppfinningar i garaget. Det drömmer också båda om att få gå på det teknologiska universitet som ligger mitt emot deras hus, men det är för dyrt. Och här börjar vår historia  - brödernas bestämmer sig för att vinna ett stipendium till universitetet.

Jag tycker att filmen är ganska så bra :) rekommenderar filmen starkt dock kanske inte till jättesmå barn :)

lördag 23 maj 2015

Eurovision Song Contest? Nej

Ikväll här både facebook och Instagram bombaderats av Eurovision Song Contest -.- jag har då inte sett på det, jag och brorsan har sett på Big Hero 6 istället :P

Smootie

I torsdags gjorde jag en smootie som blev väldigt god :D här nedanför får ni receptet om ni vill prova :)

En nektarin  (om ni gör efter mitt recept ta två för att få lite mera smak)
2 bananer
Måttlig mängd med hallon men ta inte för mycket då tar hallonsmaken över ;)
Vaniljyoghurt ta så att det täcker frukterna/bären
Vaniljglass jag tog nog fem skopor men det beror lite på hur mycket man har :)

Hoppas att allt går bra när/om ni testar och hoppas att ni förstår hur jag menar i receptet :)

fredag 22 maj 2015

Dagens outfit

Nu var det längesen jag skrev om min outfit :)

Tröjan: takidashop
Byxor: en butik i Ljusdal
Strumpor: Stadium Warp

Don't know what 2 do

Nu kommer mina tankar angående Niklas Muscos senaste låt :) älskar låten ♡ den gick rakt in precis som hans två andra låtar ♡ längtar tills årsskiftet då han kommer att släppa en skiva! :D kommer lätt att köpa den ♡ lyssnar på låten ny när jag skriver det här inlägget ;) ♡ 

Japp all nuts?

Såg att jag hade skrivit att jag skulle skriva vad jag tyckte om nyaste Jappen all nuts, men tydligen glömde jag bort det! Men nu skriver jag om det istället, den var god och smakade som Japp brukar smaka men var lite för mycket nötter för min smak så håller mig till vanliga Jappen och Japp Hazelnut :)

torsdag 21 maj 2015

Battle Creek

Ikväll börjar det en ny serie på tv3 ska kika om det är något att se på :) men eftersom det är en "polisserie" så tror jag att den kommer att funka då jag älskar "polisserier" :D här nedanför kommer det en liten handling:

Russ Agnew's position som Battle Creeks mest lyckade och konfronterande detektiv utmanas när FBI-agenten Milton Chamberlain överförs till Agnew's enhet. Han imponerar på hela gruppen med sin skicklighet, karisma och sitt goda utseende. Med sina vitt skilda metoder i hur de tacklar sina jobb och liv upptäcker de omaka arbetspartnerna snabbt att deras helhet är större än summan av delarna, vare sig de vill eller inte.

Snyggingen Josh Dunhamel är ju med i serien ♡

Kändisar

Blir så less på folk som skriver på Instagram att dom är Tinis (Violetta) största fan, sedan säger dom att Peter (Tinis pojkvän) ser ut som en appa och att dom vill ha Jortini (Tini & Jorge) bara för att dom spelar ett kärlekspar i serien Violetta, men lixom varför inte bara vara glad för att sin favorit kändis har en pojk/flickvän istället för att skriva dumma saker om hen? Blir så himla arg på sånt! Då är man verkligen inte kändisens största fan! Mega kändisar och deras pojk/flickvänner har faktiskt  också känslor! Hur kul tror ni själva att det är att höra "du är så himla ful, ni passar absolut inte ihop, hen passar mycket bättre med hen" tänk efter vad ni skriver det sårar säkert dom när dom ser det och det är väl inte kul? Låt Tini vara tillsammans med Peter utan att skriva att han ser ut som en apa! Låt Jorge vara tillsammans med Stephanie utan att skriva att han passar bättre med Tini! Okey?

söndag 17 maj 2015

Tillbaka!

Åh vad härligt att kunna hålla på med mobilen och paddan via Wifi:en! Har lillebror här som har förhoppningsvis har fixat det! Nu håller han på att greja med min dator :D hoppas att han får till den med :D nej nu ska jag testa Jappen som är på bilden och se på Bones :) skriver sen vad jag tycker om Jappen :)

söndag 10 maj 2015

Violetta 2 English - "Si Es Por Amor" ("If it's love") Official Video



älskar den här låten! Älskar verkligen att dom gör Vilu till den "tuffa" tjejen och Ludmi den osäkra ;) ♡


måndag 4 maj 2015

Coolt hår♡

Haha suck fullmåne ikväll x) kan inte somna x) är typ klar vaken å ska upp vid sju imorgon x) suck x) kollar på måndagens avsnitt av Violetta  (förra veckan) hittade det här hår bilderna på en nyhetssida typ xD

lördag 2 maj 2015

Happy Tinistas Day♡

Idag är det alla Tinistas dag :) för er som inte vet vad Tinistas är så är det vad Tini Stoessel kallar sina fans♡ Glad Tinistas dag alla underbara Tinistas ♡♡

Sov tider?

Har alltid undrat hur det går ihop att jag är en nattuggla men ändå väldigt morgonpigg. Kan ju vara uppe sent men brukar ändå vakna där vid halv åtta/åtta och sånt. Nu vet jag ju för att det är då jag brukar gå upp och gå på praktiken och sånt :P men är samma sak på helgerna :P har en kompis som brukar vara uppe sent och vaknar ett/två på dagen efter så länge skulle jag aldrig kunna sova ;) men men alla har olika sov vanor.

Grattis på födelsedagen Robert♡

Idag fyller även Robert Buckley år :) han fyller 34 år :) hoppas att din dag blir toppen :) hoppas att dina nära och kära firar dig väl idag :) ♡

Gårdagens filmer

Igår så såg jag på tre filmer. Jag såg på Tooth fairy, The game plan och Cadet Kelly. Tycker om dom tre filmerna :) ♡ 

Här kommer handlingen till Tooth Fairy:

Derek Thompson en av de allra tuffaste hockeyspelarna- tills han åker på en veckas straffarbete som otippad tandfe! Han tvingas gå runt med fjolliga vingar och lära sig jobbets trollkonster av de silverbevingade ledarna.  Derek bestämmer sig för att göra det på sitt sätt och bevisa att han har det som krävs!

Tycker att den är toppen bra :) 

Här kommer handlingen till The Game Plan:

Superstjärnan Joe Kingman är quarterback i Boston Rebels som är på jakt efter mästerbucklan. Kingman lever ut sin ultimata fantasi som ungkarl: han är rik, berömd och står alltid i centrum när det är fest, men hans drömliv falnar en aning när han får reda på att han har en dotter på 7 år.

Den här filmen älskar jag♥

Här kommer handlingen till Cadet Kelly:

När hennes mamma gifter sig med en pensionerad general får en cool och bekymmerslös tonåring nya order och skickas till en militärskola utanför New York. 

Den här filmen tycker jag om♥
Hilary Duff ser så liten ut i den här filmen♥



Grattis på födelsedagen Dwayne♡

Grattis på födelsedagen Dwayne  the rock Johnson :) Dwayne fyller 43 idag :) hoppas att din dag blir toppen :) hoppas att du blir ordentligt firad av släkt och vänner :)

fredag 1 maj 2015

Nicolas Garnier♡

Är så himla glad nu! :D la ut den först bilden på förmiddagen och taggade Tini & Nicolas :) på kvällen vid sju så gillade Nicolas bilden! Tini spelar Violetta i Disney Channels serie Violetta och Nicolas spelar Andres i samma serie :D man blir så glad när kändisarna gillar ens bilder på Instagram :) ♡

Sova ut? Nej du

Idag hade jag tänkt att jag skulle få sova ut men icke då -.- jag var klar vaken fem över halv åtta imorse suck. Jag hade ju sån migrän igår så blev inget valborgsfirande för mig. Dessutom så stod regnet som spön i backen på eftermiddagen och kvällen, gick ut en sväng men det var för att gå till Gulf. Det är väldigt tur att jag har nära till Gulf :P nej nu ska jag fixa mig lite frukost :)