lördag 31 december 2016

Gott nytt år

Vet att det inte riktigt är nytt år än, men lägger upp nu. Så gott nytt år på er alla där ute i cyberrymden :)


Norrsken dock mobil bild

Norrsken här med också mobil bild

Samma här som på bilden över

Norrsken igen


Våran infart






söndag 18 december 2016

Magisk gryning

Jag har ju velat ha den boken ett tag och i tisdags då jag bara skulle köpa små saker på bokhandeln så råkade jag visst beställa den boken med hon som äger bokhandeln :) det bara blev så x)






Bilden som är längst ner håller jag på att måla nu :)

torsdag 1 december 2016

Selmas saga

Sitter här och kollar på årets julkalender :) den är riktigt bra :)







fredag 25 november 2016

Dwayne och Maddison

För ett tag sedan så träffades Dwayne och Maddison igen :) för er som inte vet varför det är så speciellt att Dwayne Johnson och Maddison Pettis träffas igen så är det för att dom gjorde filmen The Game Plan tillsammans år 07 :)





måndag 21 november 2016

Människor

När jag började med att måla i vuxen målarböcker så tyckte jag att det var så tråkigt och jobbigt att måla/färglägga människor men nu helt plötsligt så tycker jag att det är jätteroligt :P det bara kom ;)




Dom här tre är dom som jag har gjort än så länge :) håller på med en nu också :)

fredag 11 november 2016

Målar nu

Just nu sitter jag och målar och lyssnar på musik och är inte ett dugg trött efter en hel dag i Sundsvall :P kanske kan bero på att månen är full och då brukar jag få svårt att sova x) lär nog bli sittande med den här bilden på en drake inatt om jag inte blir tvär trött ;)



Målar

Vet inte riktigt om jag har skrivit om det tidigare här på bloggen att jag har börjat måla i vuxen målarböcker och att jag tycker att det är toppen kul :)

Men idag vi var i Sundsvall så köpte jag en ny bok och en bok som också kan bli vykort :D här nedanför kommer pennorna och böckerna som jag köpte idag :)

Tini - Violettas nya liv

Tänkte ju kolla om filmen gick i Sundsvall idag då jag ändå ska ner och då den har premiär i Sverige idag. Men icke sa nicke den gick inte i Sundsvall :@ blir så irriterad. Så jag kollade upp om den gick i Östersund samma sak där, kollade även i Gävle samma sak även där :@ är väl inte meningen att jag ska se den här filmen :@

Här kommer handlingen:

Violetta återvänder hem efter sin världsturné och möts av oväntade nyheter. Hon inser att hon nu befinner sig i ett vägskäl i livet och tvingas ifrågasätta allt. För att försöka hitta sig själv accepterar hon en inbjudan som tar henne långt hemifrån, här kan hon kanske finna svaren på sina frågor.

I en vacker kuststad i Italien får Tini tillbaka sin kreativtet som artist och inser hur mycket musiken betyder för henne.När hennes dåtid, nutid och framtid kolliderar upptäcker Violetta sitt sanna jag – Tini. Den kvinna och artist som hon alltid varit menad att bli.


Längtar verkligen tills att jag kan se den "/



torsdag 10 november 2016

Skalme :)

Idag efter jobbet så var jag iväg på Ica och hämtade ut mitt paket från www.skalme.se och det är super fint som vanligt är så super nöjd med resultatet som vanligt :D så testa att göra egna mobilskal där ni med! Jag har aldrig blivit besviken =)

Julklappar

Just nu sitter jag här och slår in dom julklappar som jag har fått hem och är ute i ganska så god tid ;)

söndag 6 november 2016

Bilder från i fredags

Dom här bilderna tog jag på jobbet i fredags och när jag gick till jobbet :)











torsdag 3 november 2016

Tunnelbanan + målat

Jag satt och såg på tunnelbanan tidigare ikväll och målade samtidigt, nu ska jag väl snart stänga mina blå och ovanliga så jag orkar jobba lite imorgon :)