måndag 11 januari 2016

Descendants


Spoilers varning! Har ni inte sett på filmen så kanske ni inte ska läsa det här inlägget. Har nästan precis sett klart på Descendants :) jag älskar verkligen den här filmen♡ Man märker ju att Ben blir lite små förtjust i Mal när hon kommer till Auradon, nästan som om han dras till henne av någon anledning :) 

Här nedanför kommer handlingen:

Möt en ny generation skurkar! Barnen till Maleficent, Den onda drottningen, Jafar och Cruella De Vil har aldrig lämnat den ö deras föräldrar sitter fängslande på... förren nu! De skickas till det idylliska Auradon för att gå i skola tillsammans med "hjältebarnen". Dom har en plan som ska hjälpa deras onskefulla föräldrar att återigen härska över världen! Ska dom följa i sina föräldrarsfotspår? Eller kommer dom att upptäcka godheten inom sig och rädda kungariket? 



Handlingen är lånad ifrån cdon.com :) 

Har ju skrivit tidigare att jag är less på Disney Channels musikaler eller vad man kallar filmer där dom sjunger med jämna mellanrum ;) men den här älskar jag super mycket! ♡ Så om ni inte har sett den så rekommenderar jag den super starkt! :D

Det här inlägget kom inte upp i lördags så testar igen nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar