lördag 20 augusti 2016

Demi 24 år

Idag fyller Demi 24 år :) hoppas att din dag blir toppen :) 

Takida + rockbjörn = sant!

Som ni kanske förstår av inläggets rubrik så tänker jag skriva om Takida som häromdagen faktiskt vann en Rockbjörn för årets hårdrock/metal :D äntligen så fick dom sig en Rockbjörn =D jag har röstat typ tio gånger ;) det har nog dom flesta Takida fansen :D ni förtjänar det verkligen grabbar :D grattis igen grabbar :D



fredag 19 augusti 2016

John Stamos

Idag fyller John Stamos 53 år! Grattis på födelsedagen John aka Uncle Jesse från Full House :) hoppas att din dag blir toppen :)

tisdag 2 augusti 2016

Pokemón Go

Nu tänker jag skriva vad JAG tycker om spelet Pokemón Go. Jag tycker att det är riktigt bra spel (dock spelar inte jag) tycker att det är bra att spelet får folk att gå ut och röra på sig, dock tycker jag verkligen att folk MÅSTE kolla upp i mellan åt så dom inte kommer ut på vägen eller annat farligt eller att dom har med en som inte spelar som kan hålla koll, tycker verkligen INTE att små barn (6-8) ska få gå ut själva och leta Pokemón tycker inte att det spelar någon roll om dom har vän med det kan hända vad som helst! Men det är ju många "äldre" som tycker att Pokemón Go är barnsligt och att dom som spelar det borde hitta på något annat/bättre men hur kan du säga så? Det finns så många som verkligen gillar Pokemón av alla dess former. Har läst några artiklar om att Pokemón Go har hjälpt föräldrar till barn med autism/asperger och andra funktionsnedsättningar att gå ut snabbare, barnen vill ut och leta även fast dom inte brukar vilja gå ut, är det inte jättebra att Pokemón Go hjälper till med det? Så jag tycker att Pokemón Go är bra, men ALLA får definitivt tycka annorlunda då alla tycker olika, tack för mig angående Pokemón Go :)




Filmer

Har beställt två filmer ifrån cdon som jag vill ha men det är så himla lång tid tills det är releasedatum på den som har det och på den andra står det bara kommande -.-' jag vill ha dom nu ;) aja bara att vänta ;)



Hallon

Har idag plockat hallon med hundarna, vilket alltid brukar bli lite jobbigt då båda hundarna ÄLSKAR hallon xD fick ihop ungefär 200 g idag ;) får se hur det går nästa gång ;) här nedanför kommer några bilder från turen :)








Rockbjörnen

Som ni säkert vet så är det slut spurten på Rockbjörnen nu! Röstningen slutar på söndag. Så in och rösta med er som inte har röstat! Jag själv har röstat 8/10 gånger om jag inte minns fel ;) har röstat på Takida grabbarna såklart  ;)





måndag 1 augusti 2016

Brooklyn Nine Nine

Äntligen så har det kommit nya avsnitt av Brooklyn Nine Nine på Netflix :D så nu finns även säsong 3 på Netflix :D ska snart fortsätta att kolla :)



Morgon promenad

Här kommer lite bilder från dagens morgon promenad :)






Augusti

Säger hej till Augusti idag och hejdå till Juli :)