onsdag 30 september 2009

Ettornas dag:-D

Igår var det ettornas dag på skolan o vi fick gå till olika program på skolan ( Heden)! Det var hur tråkigt som helst! Men vi var med iallafall. Idag har jag varit på boendet o haft ont i huvudet. Vi åt kycklingsallad till middag det var jättegott.

måndag 28 september 2009

Film me (lill) brorsan<3

Igår kväll såg jag på film med Mikael vi såg på: House of wax<3 Den är så himla bra + att snyggingen: Chad Michael Murray är med i filmen. Vi såg den ganska sen på kvällen eller inte direkt sent utan 19:30 hihihi<3 så jag gick inte o la mig 21:00 som jag "ska" på söndagarxD

fredag 25 september 2009

25/9 - 09

Idag på första lektionen hade vi (blå gruppxD) engelska.Då tränade jag o Emilia på våran pjäs som vi ska spela upp när vi kan denxD det blir nog roligt=) Efter den lektionen åkte vi till gympan och jag gick en raskprom med Pia, sedan skjutsade hon mig till stationen o väntade med mig tills tåget kom. När vi väntade på tåget kom det en som Pia kände o hon hade en schäfer o jag hjälpte henne till sin plats o så satt jag med hennexD Det var en äkta norrländning som körde tågetxD Pias kompis o dom som satt i kupén med oss hörde inte vad han saXD (höll på att börja gapskratta) för jag fick säga flera gånger ocksåXD När jag kom till Ånge gick jag direkt till min gamla skola o hälsade på för förra gången var en av min gamla lärare inte där. Men den här gången var hon därxD När Jossan, Robin och Eva - Lena(lärare) kom tillbaka från stallet så fikade vi popcorn o choklad - bollar mums mums=) Det var duktiga Jossan som hade gjort choklad - bollarna o det var mums mums=) Sen åkte jag hem med 14:20 bussen o behövde inte betala=) Ånges enda snygging med 14:20 bussen<3 Vi åt tacos till middag ( eller kaninmat som Mats bonus pappa säger!!!!)

torsdag 24 september 2009

En rockig dag! =)

Igår kväll var det rock kväll på Gropa och då gick jag dit med Jennifer. Vi gick så att vi träffade våran kompis Linnea och vi gick tillsammans till Gropa vi tre. Vi överraskade Camila när vi kom dit, ( hon visste inte att jag skulle följa medXD). Jag var med Camila på Gropa och då kom killar som känner Camlia och busade med oss. Rock-kvällen öppnade 19:20 fast den skulle öppnas 19:00, dom spelade ingen Green Day låt, men dom spelade andra bra låtar.

Ja visst ja! När jag skulle gå o handla innan middagen så behövde jag visa leg som jag hade kvar i lägenheten så då fick jag gå tillbaka och hämta det och sedan gå o läggaupp varorna på bandet igen irriterande eller vad? =) Sen när jag gick (äntligen=)) upp med varorna så stannar en gammal gubbe på stigen jag ska kliva upp på o säger: Hej på dig! Vad betyder " Man glömmer aldrig en K-K?. Jag höll på att börja gapskratta men höll inne med det! ( som tur var!) Då svarade jag istället: Man glömmer aldrig en klasskamrat! Då sa den gamla gubben: Jaha. Sen gick han till affärren=). Jag hade min gamla klasströja på mig=)

måndag 21 september 2009

12/9 o 13/9<3

Lördagen den 12/9 var jag med Nella och hennes lillasyster. Vi passade deras lilla kusin. Vi var först ute och lekte=) och städade i lekstugan=) sedan gick vi in och åt lunch efter lunchen skulle jag å Nellas lillasyster läsa för deras kusin så han somnade. Men det gjorde han inte, så vi fick gå en liten sväng då somnade han så klart=)

Söndagen den 13/9 var jag mest hemma. Jag bakade en kladdkaka efter jag hade gjort det så gick jag och Mikael(lillebror) ner till våran lillkusin som hade fyllt fyra år på torsdagen( de hade förresten Mikael oxå) så han fick en present av mig som han genast började att leka med=) konstigt när det var en bil=). Jag och Mikael fick fika tårta o kakor mums mums=) Efter det gick Mikael hem, jag stannade kvar och "lekte" lite med våran lillkusin och han skulle åka med sin pappa o hämta ved men det ville han inte. För han skulle leka med " Frida ända tills pappa kommer hem igen!" Vi lyckades efter många ansträngningar att övertala honom att åka med sin pappa o hämta ved:-)