söndag 18 april 2010

skolvecka och lite annat:-)

Den 14/4 så hade omsorgsprogrammet fridluftsdag^^ Vi var i Bollebacken och det var hur lerigt/geggigt som hellst min skateskor är förtfarande leriga typ^^ fast det beror ju på att jag inte har gjort ren dom xD Men tillbaka till fridluftsdagen nu^^ då låg jag och min klass kompis Marie och typ solade på tre madrasser^^ vi lyssnade också på musik på min mobil. Vi åt korv med bröd till lunch det var gott. Efter det så mulnade det på lite grann och det drog kallt så då fick jag typ en tröja av Monica som jag skulle ha emot halsen eftersom jag var så hostig:( Ungerfär klockan två åkte vi därifrån och åkte tillbaka till skolan och hade typ fritt tills vi slutade ^^ Sen på kvällen åkte jag, Camilla och Jennifer till Gropa på disco^_^. Fösrt pratade vi bara med folk sen drog Camilla upp mig på dansgolvet xD Fast Jennifer kom inte undan för Maria som vi hade träffat drog med henne upp på dansgolvet ^_^. Jag dansade så jag fick svårt att andas och blev yr ^_^. Aja typ 20:20 gick jag och Jennifer ifrån Gropa och gick till Framnäs^_^. Jennifer köpte en dricka som vi drack av när vi gick till Framnäs*_*. Vi mötte Andreas, Niklas och Joel på vägen som hade varit runt hela Bollnäs så dom var bara lite trötta^_^. Iallafall Joel^_^ Han ville ligga på en parkbänk om sova^^ inte så konstigt när det gäller Joel^_^ Men det fick han inte för Niklas^^

Den 15/4 åkte jag tidigare ifrån skolan för att jag hade feber O_O så då åkte jag till boendet och la mig^_^ Jag vaknade först klockan 16:30 och gick ut och då var Anette och Maria (personal) där och då berättade jag att hade åkt till boendet tidigare för att jag hade haft feber :( Så då lagade Anette maten :-) skönt det iallafall. Sedan efter maten satt jag och vilade tills klockan 18:10 då gick jag till Jennifer (= Det var lika kul som vanligt att vara med Jennifer =) först följde jag med till tvättstugan och så la vi (Jennifer) in kläderna i torktummlaren och torkskåpet. Sedan gick vin tillbaka till Jennifer och spelade Fia med knuff och den här gången så vann jag! Hihihi. Efter vi hade spelat fia med knuff städade Jennifer eller om det var tvärt om^_^. Sen gick vi ut och gick =) Vi gick ifrån Framnäs typ 19:58 och kom tillbaka ungefär klockan nio^_^. På våra promenad knäppte jag ungefär 69 kort!! Jag skojar inte jag gjorde det(= efter det gick så gick vi ntill tvätt stugan och hämtade Jennifers kläder. Sedan gick jag in till mig och var lite med Elin (praktikant) innan långskonkarna kom och ville vara med mig ett tag innan dom behövde gå till sig (=

söndag 11 april 2010

Vänner!

Vänner är jättebra att ha!!! Även om man blir sur eller arg på dom ibland. Så är dom ju jättebra att ha iallafall! Om man var ledsen och var långt ifrån släkten och inte hade några vänner vem ska trösta en då? Det är en jättebra fråga att ställa sig själv ibland tycker jag! Jag själv skullle inte kunna leva utan alla mina underbara vänner! Alltså man ska ta vara på sina vänner så dom inte försvinner! Men bra vänner förinner nog i nte i första taget om det är riktigt bra vänner! Jag skulle kunna räkna upp alla min bra vänner men det blir så mycket att skriva då (x men alla mina vänner är lika bra och jag älskar er hoppas att ni att ni vet om det!

Helgen

I helgen har jag och min lillebror varit hemma själva och det har ju faktiskt fungerat ganska bra det! Okej då vi har ju bråkat men det har aldrig blivit riktigt så där hetsigt som när mammma och Mats är hemma konstigt jaja:-) På kvällarna har vi sett på film ;P Igår kväll såg vi på Hundhotelet fast den heter inte så egentligen (x men jag orkar inte gå och hämta den och kolla vad filmen heter(x Just nu sitter jag uppe ensam inte så konstigt med hur tidigt Mikael går och lägger sig, inte för att det är något fel med att gå och lägga sig tidigt men jag har alltid varit lite av en *nattuggla* som jag och Julle brukar säga!Gud va jag saknar Julle och Nella just nu :/ måste snarast vara med dom annars vet jag inte hur jag typ ska överleva:/ Aja det går ju inte när jag är så här förkyld iallafall! Men men sen efter förkylningen så fungerar det och då är det bara tiden som jag och Julle är hemma som räknas! Men nu kan jag inte äns prata med Julle på msn eftersom hon också har gått och lagt sig nu :/ vad är det med allt folk ikväll ingen som är social? Kanske också snart går och lägger mig och skriver på en ny berättelse. Men men man får se hur man gör till veckan om jag blir hemma eller om jag åker till Bollnäs. Aja vi får se!

Just nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på: Aly & AJ - LIke Whoa. Det är en bra låt xD

torsdag 8 april 2010

saknar gummsan :´(

nu har det hänt ganska mycket sedan jag senast bloggade och det är inte så himla konstigt (x 20/3 var det familjedag på Mosjön och det var hur härligt som hellst! Solen sken hela dagen. Sen på kvällen då gick jag ner till fam. Olhsson och fick en mössa av Helen som är jättefin.

Den 11/3 var farfars begravning.

Den 17/3 var vi ute hela programmet i en typ pulkbacke som efter ett tag ingen av oss ville åka i för det var så hårt och för att det var flera som gjorde illa sig där.

Den 18/3 firade jag och Emil tre månader och på programmet så kom det en polis och hälsade på och pratade om droger och sånt ^^ riktigt tråkigt.

Visst ja den 22/3 sålde jag, Sandra, Samantha och Sofia(pryo) kakor till brandmännen men det var bara en brandman som köpte.

Den 24/3 hade den roligaste gympa timmen på hela året! För att vi hade basket! Super kul! Sen var det Tuppz som är en danskrog typ som brukar ha taco buffé ibland och då var jag lite med Emil tills han ville åka tillbaka till boendet. Jag stannade kvar och var med Joel, Tess och Jerry (-: Det var jättekul på Tuppz xD

Den 25/3 speklade jag, Jennifer och Elisabeth fia med knuff Jennifer vann, jag kom tvåa och elisabeth kom trea

Nu för dagarna har jag jättetråkigt för det första är jag jätteförkyld och för det andra så saknar jag min gummsa som är i Spannien nu ;P Snart är det också slut på påsklovet jag tror att jag tar ett extra långt lov och stannar hemma en vecka till xD