torsdag 28 mars 2013

Film på måndagskvällen

Såg på en bra film på måndagskvällen som jag älskar :) jag såg på hardball det är en jättebra film! :) här kommer handlingen:
Conor är en misslyckad gambler som mot alla odds blivit utsedd till baseballcoach för ett ungdomslag i Chicagos värsta kvarter. Conor blir mer engagerad i de unga spelarna än någon kunnat ana, inklusive deras snygga lärarinna. Indragen i barnens tuffa vardag, där baseball är det enda som räknas, lyckas Conor ge dem hopp inför framtiden.

onsdag 27 mars 2013

Film lördagskväll

Såg på en film på lördags kvällen som var rätt så bra den heter: hemma bäst. Här kommer handlingen:
Tripp (Matthew McConaughey ) är en 35-årig man som fortfarande bor hemma. Och vem kan klandra honom? Det är gratis, han har ett fantastiskt rum och en mamma (Kathy Bates ) som tar hand om tvätten. Föräldrarna, som har gjort allt för att få honom att flytta, anlitar den vackra Paula (Sarah Jessica Parker ) för att ge honom en liten ... knuff. De hade dock aldrig kunnat tro att Tripp skulle knuffa tillbaka!

Hihi

Såhär ser mitt kylskåp i Ånge ut! :D

Okey

Här får ni en till lista med kändiskillar som jag tycker är snygga dom är absolut inte i någon speciell ordning =)

måndag 25 mars 2013

Batb

Lite bilder ifrån Beauty and the Beast =)) älskar serien <3

söndag 24 mars 2013

Kicki<3

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller en av mina kusiner år! Det är den äldsta av mina kusiner som fyller år också =) så ett stort grattis till bästa kusinen min =) vet dock inte om hon läser min blogg :)

Hem

Sitter i bilen hem nu åker hem ifrån Ljungdalen efter en mysig helg med mamma, Mats, Bert & Thure =) vi var bara ut och åkte skoter (pulka för mig) igår idag röjde vi inne i stugan :) mamma hade migrän & jag kände mig inte så pigg heller, härligt väder var det igår iallafall :) lyssnar på musik nu så vet inte om jag kommer skriva något mer inlägg ifall jag somnar när vi åker hem så om jag inte skriver något mera inlägg nu så skriver jag senare hej så länge då :)

lördag 23 mars 2013

Skoter

Sitter i mammas skoterpulka på sjön nu någon stans i Ljungdalen och bara myser har fått två fiskar när jag pimplade räcker med två för mig. Mamma & Mats pimplar fortfarande =)

fredag 22 mars 2013

Onsdagen

I onsdags åkte jag med praktiken till Badhus parken i Östersund & hade det mysigt =)) men det bästa var ju att jag kände igen en mössa på en person som var där & det var faktiskt Paulina som var där! :D vilket sammanträffande att dom ( Paulina & Nella) var där på friluftsdag med skolan precis den dagen jag åkte dit med praktiken :D dom blev förvånade när jag kom fram till dom, men glada :) <3

Ojdå

Har för mig att jag har skrivit tidigare att jag skulle lägga upp en lista med snygga killar men har visst glömt av det igen men här kommer det en liten lista med snygga killar iallafall =)

tisdag 19 mars 2013

Criminal Minds

Garcia: How often do I tell you I love you?" "
Derek: Every day, it's implied"

Älskar deras grymt roliga/kärlekfulla scener =))

här är länken till videon där hela scenen är =)
http://www.youtube.com/watch?v=kToUMUhdgIc&feature=youtube_gdata_player

måndag 18 mars 2013

Harlequin

Haha nu tror jag att Harlequin har knasat till det ;))
preminunerar på läkarromaner och den här månaden (dom kommer månadsvis) så kom det samma berättelse igen fast det stod (åter i tryck)
haha dom hade ju haft den förra månaden, men det roliga var den som kom den här månaden & var samma som förra månaden var inte ens någon läkarroman överhuvud taget! x) haha lyckat

lördag 16 mars 2013

Älskade vän

För två år sedan den här tiden 21:40 så rasade hela min värld och många andras ihop "/
Jag kommer så väl ihåg vad som hände: jag och Emelie satt och kollade på tv, Emelie skulle gå ut och röka sista ciggen innan vi skulle sova.
Hon gick ut och kom in igen ganska snabbt och stängde dörren försiktigt då visste jag att det hade hänt något för hon brukar smälla igen dörren.
När hon kom in till vardagsrummet såg  jag att det verkligen hade hänt något och hon säger: Lina sa att Joel har tagit självmord! Vi börjar att grina båda två. Han hade ju sagt till oss några gånger men vi trodde aldrig att han skulle göra det. "/
man kan inte tänka sig att det var två år sedan det här hände "/ när jag tänker på det så känns det som det hände igår "/ jag saknar verkligen Joel "/ det vet jag att flera gör <3 älskar dig nu&alltid Joel Carlsson <3 du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3

fredag 15 mars 2013

Godnatt

Nu säger jag godnatt ska sova nu så jag orkar mig upp när jag ska kliva upp ska nog på praktiken imorgon(idag) så godnatt alla som läser min blogg :)

torsdag 14 mars 2013

Batb

Okey ikvällens avsnitt har äntligen Vincent & Cat pussats för första gången! :D äntligen äntligen! :] har väntat hur många avsnitt som helst känns det som! :D dom passar verkligen tillsammans och inte Alex & Vincent! Om jag har någon som läser i Usa kanske ni redan har sett det här avsnittet vi här i Sverige är väl efter er? :) men är verkligen ett spännande avsnitt men det var inte så bra det som hände med Joe polischefens bror "/

Hawaii Five-O

Har varit hemma ifrån praktiken idag haft så ont i halsen. Men har iallafall sett på Hawaii five-O för det mesta idag och skrattat x) dom hittar på så många tokiga grejer för att få dom "onda" att prata x) hålla dom från ett hustak, köra med dom på motorhuven med hög fart på bilen, haha ja det är bara två av sakerna dom brukar göra ;) men blir tokig på Chin som nu får jobba inom poliskåren igen så ska han ta på sig skulden för att tagit pengarna som hans farbror tagit! Gaah! Blir tokig! Han är ju en viktig medlem i Hawaii Five-O -.-' som tur är det bara första säsongen!

måndag 11 mars 2013

Grejor

Lite bilder på det jag köpte igår när vi var i Sundsvall =)

söndag 10 mars 2013

Sundsvall

Är påväg hem ifrån Sundsvall var en sväng på stadium och köpte en vårjacka =) Gick sedan till Cubus och köpte ett grymt skönt linne, en t-shirt  & två nagellack :) <3köpte först säsongen av Hawaii Five-O på Rocks :)) köpte en massa saker till lägenheten med :) efter det så handlade vi middag på Max och åkte till Linus och åt =))

fredag 8 mars 2013

Bilbomb 2

Bilbomb 2 ifrån onsdagen & torsdagen :)

Bilbomb

Bilbomb ifrån onsdagen & torsdagen =) <3