söndag 14 februari 2016

Mina favorit serier för stunden =)

Här kommer mina favorit serier för stunden :) 
Mina favorit serier för stunden är:

Twisted  (har dock aldrig gått i Sverige vad jag vet, gick 13/14)
Teen Wolf (kollar på Netflix)
Baby Daddy (har på datorn)
Grandfathered  (går på kanal 5)
Criminal Minds  (går på kanal 5)
Hawaii Five - O  (går på sjuan å fyran)

Twisted handling: Det fokuserar på 16 åriga Danny Desai, som återvänder till sin hemstad efter att har dödat sin faster fem år tidigare. Samtidigt som man försöker återuppväcka gamla vänner och passa inmed sina dömande kamrater blir Danny huvudmisstänkt för mordet på en klasskamrat.

Teen Wolf's handling: Familjen Argent jagar varulvar, Kate Argent har beställt en brand för att förinta varulvsfamiljen Hale. Alla dör i brandenförutom Peter Hale samt hans syskonbarn Derek och Laura som inte var hemma det brann. Syskonen lämnar staden men ganska snart hittas delar av av Lauras kropp.

Scott hjälper till att leta efter Lauras kropp i skogen då han plötsligt blir biten av en varulv. Efter det förändras Scotts liv.

Baby Daddy's handling: ungkarlen Ben bor i en ungkarlslya med vännen Tucker och hans bror Danny. Deras liv vänds uppochner när det står en BEBIS på dörrmattan! Det visar sig att det är en ex - flickvän till Ben som har lämnat bebisen  (Emma) där. Efter mycket funderingar och känslor så bestämmer sig Ben för att behålla bebisen Emma. Han får hjälp av Tucker, Danny, sin något överbeskyddande mamma Bonnie och hans tjejkompis Riley.

Grandfathered's handling:  Den framgångsrika krögaren Jimmy Martino är van vid att vara den snyggaste personen i rummet. Men allt förändras vid den överraskande ankomsten av Jimmys vuxne son, Gerald och hans lilla dotter Edie.

Criminal Minds handling: Elitteamet BAU, bestående av gärningsmannaprofilarer inom FBI. Kämpar för att analysera de mest förvridna kriminella hjärnorna i landet för att förutsäga deras nästa drag, innan de mördar igen.

Hawaii Five - O's handling: Polisen Steve McGarrett som leder en elitstyrka på Hawaii. Deras uppgift är att hålla kriminella borta från ön och se till att de brott som sker får en snabb upplösning.

Här ovanför har ni handlingarna ifrån mina favorit serier för stunden :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar