torsdag 26 maj 2016

Morsdag

Ni har väl inte glömt bort att det är morsdag på söndag? Jag har fixat det sista nu idag :) Hur brukar ni fira morsdag? Vi brukar umgås och äta gott :)


lördag 21 maj 2016

The O.C.

Hm jag skulle se på en trailer för en film, kommer inte äns ihåg vilken nu ;) men det slutade med att jag såg hur många klipp ifrån The O.C. och att jag såg ett spännande avsnitt flera gånger (4×15) och sen så har jag kollat på bilder och lite mera klipp ifrån The O.C. :)


Undra om jag ska fortsätta att se om The O.C. :)
Kolla vad små dom ser ut :)



I serien är Ryan och Seth tillsammans med ett gäng tjejer men jag tycker att Ryan passar bäst med Marissa och att Seth passar bäst med Summer :)

Seth och Summer 

Ryan och Marissa
Här kommer en bild från avsnittetsom jag såg (spoiler om ni inte har sett!!)

Stackars Ryan 
Jag älskar kemin mellan huvud karaktärerna :) Den  här fina bildenkommer från deras student :)

Seth, Summer, Ryan och Marissa :)
Man märker hur mycket pojkarna  (Ryan och Seth) växer upp under säsongerna :)

Säsong 1

Säsong 4
Jag verkligen älskar slutet på The O.C. :)  Ryan kommer ut från ett hus han håller på att bygga  (spoiler!!!!) han utbildade sig till arkitekt. När han kommer ut från huset ser han en ung pojke som påminner honom väldigt mycket om sig själv :) pojken ser uppgiven ut och sitter vid en telefon box med cykeln bredvid sig, så Ryan säger - Hey kid, you need any help? =) alltså känslorna då :) här nedanför får ni länk till youtube till scenen :)

https://m.youtube.com/watch?v=YOjytlQteCk


tisdag 17 maj 2016

Harry Stiles

Har aldrig gillat honom eller deras musik  (One Direction) och har alltid tyckt att hans (Harrys) hår har sett så ovårdat och äckligt ut. Men nu när man får läsa att han sparade ut det för att kunna ge till cancer sjuka och andra sjukdomar som man behöver peruk efter. Då fick jag så mycket mera respekt för Harry! Tycker att det är så fint gjort av honom :) Så för det får han massa tummen upp för :)

Tummen upp för Harry

Den övre är hans nya frisyr 

Harry innan han klippte sig

måndag 16 maj 2016

Mat

Jag avskyr att äta mat själv det är en av det värsta sakerna som jag vet. Vet inte var det kommer ifrån att jag tycker så, men har alltid känt så. Kanske kan ha med min ADD att göra jag vet inte. Men jag kan sitta i flera timmar men lite mat på tallriken, ser jag på en film/serie som är spännande då går det bättre att äta,då äter jag för att det är spännande men annars blir jag sittandes länge, det går ganska bra när jag vet att det ska komma någon. Men jag får väl äta i min snigel fart när jag är själv.

Är det någon annan som känner såhär?

Hästar :)

Idag skulle jag kolla om Dixie hade alla skor på, då hon är riktigt duktig på att tappa skorna ;) då vi skulle få dit en hovslagare idag, men Dixie hade alla skor på som tur var :)

Fina Dixie 
Både Dixie och Bowie var keliga :) kollade även lite efter Åttans grimma i hagen och då hade jag Bowie efter mig som en hund :P var riktigt mysigt att vara ute i hagen ett tag med dom :) hade kunnat stanna kvar där i timmar =)
Finaste Bowie 

Myste ganska mycket med Dixie men hon var inte lika länge runt mig som Bowie var :) märks att dom står ute dygnet runt :) Dom är inte lika mycket intresserad av höet :) Bowie och jag små busade medans dom andra stor hästarna stod och åt :) Var mysigt :)
Sedan när vi  (jag o mina arbetskamrater) skulle ta in hästarna frågade jag Bowie om vi skulle gå in och han gnäggade till svar :) Åh vad jag tycker om den här hästen :)  Här kommer lite bilder =)

Keliga Dixie 

Bowie myser :)


Dixie's öga :)

lördag 7 maj 2016

Ogräs?

Har en liten fråga till alla er som jobbar ute som typ vaktmästare och sånt, hur tar ni bort ogräset från ställen där det inte ska vara ogräs?


Vi gör såhär på mitt jobb ;) Vi tar fina Gustav till hjälp :P

Veckans ridlektion

Har ju glömt att berätta om veckans ridlektion! Det var så himla roligt att få ha en ridlärare som var ungefär i min ålder! :D Det gick super bra hela tiden tyckte jag :) vi var väldigt cynkronicerade  (stavning?) i galoppen vilket var så himla härligt! Vi fick till den här "rungade" galoppen inte den här stutsiga och han var inge bråkig eller krånglig alls då jag skulle fatta galoppen!! :D Vill ha Bella flera gånger :D var så himla roligt och ändå så gjorde vi inte direkt något speciellt då det var första gången hon hade oss. Hoppas att det är lika varmt och skönt nästa onsdag med och att vi har Bella då med :)


Alltså den här hästen :)

Härligt väder och bra ridlektion :)

Maj

Säger hej till varma Maj! Hoppas att du blir varm hela månaden och inget regn! :)


torsdag 5 maj 2016

Nikelodeon original movies

Jag har tre Nikelodeon original movies som jag verkligen tycker om :) Dom är Rags, Spectacular och Merry Christmas Drake and Josh :)

Här nedanför kommer handlingen till dom tre filmerna :)

Rags: Två världar kolliderar när föräldralöse Charlie och superstjärnan Kadee träffas.

Spectacular: En high school kör saknar popularitet. En wannabe rocksångare är övertygad om att gå med i kören i hopp om att vinna över den kommande konkurrensen och få en prissumma.

Merry christmas Drake and Josh: Drake är "tomten" åt Josh chef Helen så träffar han lilla Mary Alice och lovar henne att han ska göra hennes jul perfekt och gör ett "christmas promise" som inte går att bryta. Josh hamnar i fängelset. 

Jag tycker så mycket om dom här filmerna :)