lördag 26 december 2009

Me Paulina o Nella:-)

Den 20/12 var jag hos min bästis Nella. Jag gick dit(duktig jag är då) gick klockan 14:14 och var framme hos Nella ungefär 15:00xD först gick jag upp till Nellas rum o hon visade en affisch med New moon o Twilight på:-). Både hon o jag gillar dom filmerna:-) fast vi har ju bara sett på Twilight xD
Efter vi hade fixat lite där uppe så gick vi ner o då hjälptes jag, Nella o Paulina åt att duka bordet för deras pappa var nästan klar med maten vi åt pannkaka det var gott(som vanligt.)
Efter vi hade ätit så såg vi på Twilight den filmen är så bra:-). Efter vi hade sett på filmen gick vi ner o såg på julkalendern:-). Sen gick vi upp o såg på dom tre första avsnitten av: Flight 29 Down. Mitt i när vi såg på dom avsnitten kom Paulina upp med glassbägare till mig o Nella:-). Efter det så kom mamma o hämtade mig det var lite tråkigt att åka hem när jag inte har träffat dom på så länge:´( Men när jag kom hem så var storebror Linus där o det var roligt:-)

måndag 14 december 2009

Försenat tåg o 50års kalas;-)

Först var tåget försenat med ett timme:@ så då fick jag vänta på stationen i Bollnäs från 10:15 till 11:40 för då kom mitt tåg(äntligen) Tåget hade blivit försenat för det hade fått signals fel i Uppsala:@ kom till Ånge kl. 13:25. Mamma skulle hämta mig efter hon hade slutat jobba (om tåget inte hade blivit försenat) så då hade jag fått väntat i typ tio minuter. Tåget ska komma in i Ånge 12:20 o mamma slutade 12:30 xD Fast nu hann mamma till och med handla klart innan jag kom in med tåget. När jag kom in med tåget så svängde mamma in med bilen på stationen o då åkte vi hem;-) Mamma hade köpt en jättestor godispåse som hon hade behövt tagit en plastpåse över så den inte gick sönderxD så mycket godis hade mamma köpt;-)När vi kom hem så hjälptes vi åt att fixa för mammas 50års fest;-)

Sen på lördag så var det dax för den stora fetsen då kom det kusiner ifrån S-vall upp. Fyra kusiner o tre hade hundar med sig;-)Det är en: Cane Corso,naken hund o en Boxer;-)

Kl. 17:00 åt vi mat o ungdommarna/barnen fick sitta vid ett bord själva o dom vuxna fick sitta vid ett stort fyrkant av bord:-) Olivia,Tuva,John,Joacim,Martin, Mikael o jag satt vid barn/ungdommsbordet;-)Efter vi hade ätit så gick killarna (Mikael,John,Joacim o Martin) o Tuva hem till oss och spelade WiixD Då stannade jag kvar med sötungen Olivia<3 Vi ritade fina teckningar;-) Tuva hade ritat två innan hon ville följa med killarna.Sen efter kanske en o en halvtimme kom Tuva,Mikael o Martin tillbaka till Träffpunkten vi var inte hemma;-) Men bara rakt över vägenxD Sen ritade Tuva med oss också;-)
Kl. 20:00 typ skulle Tuva,John,Joacim, min kusin Anna o min morbror o hans fru åka hem.Efter dom o mina tre andra kusiner hade åkt hem så blev det bara bybor kvar;-)
Då startade Karin sterion o började att dansa;-) Efter några sekunder dansade jag o Olivia också;-) Karin är Olivias mamma;-) Efter en timme blev Olivia jättetrött;-) Men vägrade att visa det:-) Efter ett tag åkte Karin,Olivia o Janne hem. Då blev bara jag,bonus pappa,mamma, bonus faster,bonus farbror o Göran kvar;-) Vi satt o pratade ett tag eller klockan var 23:45 typ när jag gick hem. När jag kom hem satt jag mig framför min laptop;-)sen gick jag o la mig:-)<3

torsdag 10 december 2009

10/12 - 09 om min dag:-)

08:45 åkte jag, Emilia, Jennifer o Cattis till ett dagis som heter Pionen och var med när dom hade sångsamling o vi sjung med alla barnen:-)Vi sjöng Lucia sånger xD Barnen var såååååååååååå gulliga:-)Sen fick vi följa med ut o passa barnen medans dom vuxna stod inne o pratade xD Okej då det var en vuxen ute också xD Då lekte jag, Emilia, Jennifer o Cattis med en liten kille som ville leka kurragömma med oss:-) Han räknar så gulligt så här räknar han: 1,2,3,4,5,6,7,8 o 100xD Efter det så skulle dagisbarnen träna till sitt Luciatåg som dom ska ha på måndag:-) Efter det så behövde vi åka tillbaka till skolan för nån av dom andra lärarna behövde bilen:( hade gärna varit kvar en halv timme till:-)

På eftermiddagen så pysslade vi på programmet:-)Jag gjorde ett armband som jag har på mig nu:-)Har gjort väldigt många armband:-)Just det här armbandet fick färgerna röd/blå:-)

lördag 5 december 2009

Födelsedag :-)

Nu var det länge sedan jag bloggade ;-) Men det har hänt mycket i mitt liv både bra och dåliga saker :-)otrogen pojkvänn är en av sakerna :´( men har såååå bra vänner som tröstar :-) mina kompisar betyder såååå mycket för mig speciellt Emelie o Anki<3 Utan dom hade det varit väldigt jobbigt när det tog slut med Alex. Idag är det julmarknad i Kölsillre<3 (hemma)Fyller år idag den 5/12 har fått en brosch, ett halsband, EMD´s julskiva och en digital fotoram<3 ska städa lite innan moster kommer:-)moppa golven och fixa på diskbänken:-)