fredag 28 februari 2014

Merry christmas Drake and Josh

här sett på en super bra film tidigare idag (torsdag, om den kommer upp på fredag) filmen heter som titeln på det här inlägget:  Merry Christmas Drake and Josh!
har sett några klipp av den på youtube men aldrig hittat hela filmen men det gjorde jag igår/idag =) älskar den väl extra mycket för snyggingen Drake Bell är med =) i serien får man se honom som oansvarig och självisk men det är han inte i filmen är lixom som att han har vuxit upp (finns en serie med samma namn Drake and Josh) filmen är en Nickelodeon original movie och serien Drake and Josh gick också på Nickelodeon. Men sötnosen Bailee Madison är också med =) 
Men här får ni handlingen:
Drake är "tomten" åt Josh chef Helen så träffar han lilla Mary Alice och lovar henne att han ska göra hennes jul perfekt och gör ett "christmas promise" som inte går att bryta. Josh hamnar i fängelset.
Mera tänker jag inte skriva för då kanske jag skriver hela filmen men den handlar typ vad dom ( Drake and Josh) gör för att slippa fängelset. Tja om ni tycker att det låter intressant så får ni kolla upp den =)
Här nedanför har jag gjort en liten bildbomb av bilder ifrån filmen =)



3 kommentarer: