torsdag 26 februari 2015

Födelsedagar

Idag fyller Alba Rico 26 år :) Corbin Bleu fyllde 26 år den 21 februari för ungefär 4 dagar sedan :) hoppas att din dag var bra Corbin den 21 :) hoppas att din dag blir/har varit bra idag Alba :)

torsdag 19 februari 2015

Reflex väst

Jag brukar alltid ha på mig  en reflex väst när jag är ute och går, även om det är på morgonen då det börjar att ljusna eller på kvällen då det håller på att skymma. Kan hända så mycket när man går efter vägarna men är inte alla som förstår det. Ta bara här hemma i Ånge till exempel det är många som går utan reflex väst eller reflex överhuvudtaget vilket är korkat enligt min åsikt. Jag har alltid fått höra att man ska ha reflex på sig när man är ute när det är mörkt. Tänk om man skulle bli påkörd vems fel är det då? Jag skulle då inte säga bilföraren okej om hen körde vårdslöst eller på fyllan men annars kanske man nästan kan säga att det är fotgängarens fel som inte gör sig synlig för bilen. Jag var ner på Ica tidigare ikväll och handla, då när jag gick dit och hem så blinkade nästan alla bilar som jag mötte med lysena som om dom sa: tack för att du har reflex på dig. Det kan rädda liv om du har på dig reflex väst eller någon reflex överhuvudtaget. Det var allt för mig!

Annorlunda Är Bra!

Tänkte dela med mig av ett toppen evenemang som finns på Facebook! Det handlar om att ha olika strumpor den 20 mars på skolor och jobb för att visa att annorlunda är bra och att det är roligt med annorlunda. Hon som har startat det här evenemanget (med hjälp av sin mamma) är bara tio år. Hon startade det för att hennes syster är annorlunda för hon har Down syndrom, men för mig är inte det annorlunda alls. Jag kommer att vara med på det här evenemanget helt klart! Här nedanför får ni en länk dit som jag hoppas fungerar!

https://m.facebook.com/events/1467001283546504?id=1468549223391710&ref=m_notif&notif_t=like&actorid=588203976


Hoppas verkligen att Ni går in och kikar!

tisdag 17 februari 2015

Börjat om

Har börjat om på Hannah Montana serien nu ikväll :) är typ på andra eller tredje avsnittet :) har tidigare följt serien på Disney Channel, men nu kan jag inte det för jag har inte den kanalen här i lägenheten tur att den serien finns på Netflix :D

Födelsedag

Idag fyller Billie Joe Armstrong 43 år! Grattis på födelsedagen du underbara sångare! Hoppas att din dag blir toppen och att du blir firad av frun och barnen ordentligt :) jag har lyssnat på din/eran musik ända sedan jag gick i sjuan vilket är herrans massa år sedan :) hoppas att allt är bra med dig och din familj :) Grattis grattis grattis på födelsedagen :)

söndag 15 februari 2015

bilder

Nu har det ju varit väldigt många solnedgångars bilder uppe på facebook ja även på Instagram. Tänkte kolla vad ni tyckte var finast och hur era bilder skulle se ut. Har fått låna dom här två bilderna av en kompis  (du vet själv vem du är) Tänkte hur ni tycker om saker framför/vid solnedgången och sånt. Båda bilderna är lika fina. Men här nedanför kommer den första helt vanlig:

Den är väldigt fin :) men själv föredrar jag att det är saker framför och vid solnedgången som på den här bilden:


Tycker att bilderna som är såhär har något magiskt över sig och bilderna får mera liv :) dock är båda bilderna lika  fina :) vad tycker ni? Kommentera gärna vad ni tycker om mina tankar angående solnedgångs bilder :)

Mörkt eller ljust?

Har lånat ett par bilder ifrån Frida tidningens hemsida så tänkte blogga om dom nu. Det är som ni kanske förstår av inläggets namn att jag ska välja vilken färg jag tycker kändisarna passar bäst i :) ni får gärna kommentera vad ni tycker kändisarna passar i för färg :) nu börjar jag här med Vanessa Hudgens:


Tycker att Vanessa passar i mörkt hår bäst, men hon är även fin i ljust. Här nedanför kommer Kristen Stewart:


På Kristen så tycker jag verkligen att hon passar i ljust hår :) om hon har mörkt hår så ser hon så blek ut enligt mig då :) här nedanför kommer Miley Cyrus:


På Miley så tycker jag att hon passar bäst i mörkt hår :) men hon är även fin i ljust hår :) här nedanför kommer sist men inte minst Demi Lovato:



Om jag måste välja ljust eller mörkt på Demi så säger jag nog mörkt, men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att Demi passar bäst i sitt häftiga blå/lila hår :)

torsdag 12 februari 2015

Filmer

Idag så har jag sett på två filmer :) kanske blir en till efter att jag har skrivit det här inlägget :) har sett på Post Grad och Jump in! Har alldeles nyss sett klart på Jump in! Det är en av mina favorit disney Channel original movies :)

Marabou japp

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag ju testa Marabou's nya som smakar som Japp. Jag tyckte inte om den, åt kanske två rader sedan fick lillebror resten, så den var ingen höjdare för mig.

onsdag 11 februari 2015

Musikfrågor

Har fått några musik frågor av en kompis, så här kommer dom:

Fråga 1: vilken låt med Blowball blev du berörd av direkt när du hörde den och blir fortfarande berörd av?
Svar: blir jämt berörd när jag hör Blowballs låt missing you, den handlar om persner/folk som lämnat världen för tidigt. 

Fråga 2: vem är snyggast i Takida enligt dig?
Svar: det är Mattias ♥

Fråga 3: har du några favoriter i Takida?
Svar: japp det har jag favoriterna är Mattias och Tomas♥

Fråga 4: vilka av medlemmarna ur Takida och Corroded skulle du vilja prata med och umgås med en hel dag?
Svar: Ifrån Takida Tomas & Mattias och från Corroded Jens och Bjarne ★

Fråga 5: när såg du Takida första gången?
Svar: på Gatufesten 09

Fråga 6: hur många gånger har du sett Takida, Corroded och Blowball live?
Svar: Takida 5 gånger, Corroded 1 gång och Blowball 1 gång vill gärna se Corroded & Blowball mera ♥

Fråga 7: vilket band tycker du om? Om du inte får välja någon Ånge kändis?
Svar: då blir det Green Day

Fråga 8: Ånge är ju rätt så litet, har du träffat någon ur Takida eller Corroded på byn.
Svar: japp jag brukar träffa Jens från Corroded på Ica ibland :)

Fråga 9: har du någon av grabbarna ifrån banden på sociala medier?
Svar: japp jag har Mattias(fan page), Bjarne, Takida Tomas, Jens och Peter ★

Fråga 10: känner du någon som är typ släkt  med någon av grabbarna? 
Svar: min bästavän är tremänning med Mattias





måndag 9 februari 2015

Dröm

Inatt har jag drömt att Mattias & Tomas (favoriterna i Takida) föjlde med Tomas syster till stallet och att dom skulle kolla på något när Tomas syter red ;)





Kickin it

Vet inte om jag har skrivit det tidigare men har börjat kollat på Disney XDs kickin' it på Netflix. Har sett på hela första säsongen nu :) 
Här nedanför kommer en liten handling på kickin' it:

Kickin' It är en amerikansk kampsports-inspirerad komediserie som också handlar om vardagsproblem för vännerna Jack, Kim, Eddie, Milton, Jerry och Rudy. 

Jag älskar den här serien :) speciellt för det är karate med :) 

Orsak till att jag började se: för att jag tycker om Olivia Holt som spelar en av huvudrollerna :) 

Favorit par: mitt favorit par i Kickin' it  är Kick (Jack & Kim) 

Favorit karaktär: det måste jag nog säga att det är Jack :D

Längtar tills nästa säsong kommer ut på Netflix :)

Marabou mjölkchoklads nyhet

Idag hade äntligen Marabou mjölkchoklads nyhet kommit till Ica här i Ånge så jag köpte en och ska testa den sen när jag ser på Criminal Minds :D

Idag är dagen med ett stort D!

Idag börjar äntligen Criminal Minds igen! Gud vad jag har saknat den serien! :D idag klockan 21:00 börjar tionde säsongen av Criminal Minds :D

söndag 8 februari 2015

Bästavän ♡

Jag saknar dig och jag vet att du saknar mig, se till att bli frisk nu så vi kan träffas ♡ eller jag kanske kan säga det samma till mig själv ;) dunderförkyld som jag är ;) men vi får se till att bli friska båda två ♡ jag kommer alltid att finnas vid sin sida, vad som än händer för du är den bästa vännen som jag någonsin har haft och har såklart ♡ mig blir du aldrig av med ♡ när du kommer hem från sjukhuset och har varit hemma ett tag och blivit piggare så ska vi nog ha våran egna lilla jul ♡

Oth skådespelares födelsedagar

Som ni kanske förstår av inläggets namn. Så tänkte jag skicka två Grattis på födelsedagen till två av one tree hills skådespelare en var bara med då och då. Men dom som jag skickar ett grattis till är Stephen Colletti & Gavin De Graw :) Gavin fyllde egentligen år den 4 februari men har glömt att skriva här, igår fyllde Stephen år :) Gavin fyllde 38 år den 4 februari alltså för fyra dagar sen :) igår fyllde Stephen 29 år :) hoppas att ni hade bra födelsedagar båda två :)

Säsongs avslutning

I torsdags var det dags för sista avsnittet av Beauty and the beast säsong 2! Gud så spännande det var! Nu längtar jag tills att nästa säsong kommer :)

måndag 2 februari 2015

Olivia Holt x1

Olivia Holt - Snowflakes
http://youtu.be/mpD80N6GXLU

Hundvakt

Vi (mamma, jag o brorsan) är ju hundvakt åt storebrors och hans tjejs lilla Nova :) så idag har jag inte gjort något annat än att passa lilla söta Nova :) imorgon åker jag på praktiken igen :) just nu sitter jag här i köket med en sovande Nova i knäet