torsdag 30 juli 2015

Ny penna = trasig penna

Har ju hållt på att pyssla ett födelsedags kort till en kompis ett tag, idag tänkte jag testa en ny penna. Jag skakade och skakade pennan och fick fram lite guld färg och provade den, gick ju bra första gångerna men sen när jag skulle testa och skriva riktigt, dock inte på riktiga födelsedags kortet utan det jag testade på så får jag inte upp pennan :@ sliter och drar och lirkar men inget händer, tills jag är redo att ge upp, då flyger locket av och spetsen flyger ner på golvet och saken som sitter runt spetsen sitter fast inne i locket, den sitter fast som ett berg :@ inte kom jag ihåg var jag köpte den heller :@

onsdag 29 juli 2015

The Duff

Har sett på filmen The Duff flera gånger redan kanske över tusen gånger xD men nu ska jag skriva ner mina tankar om den filmen. Jag tycker att filmen är super bra och kommer säkert att kunna se den tusen gånger till ;) 

Här nedanför kommer handlingen:

Bianca är en självsäker tjej som går sista året på high school. När hon får höra att hon om nämns som DUFF till sina mer eftertraktade vänner krossas hennes världsbild direkt. För att återuppfinna sig själv och kunna attrahera drömkillen Toby anlitar Bianca sin granne Wesley, en av skolans populäraste killar, som kärlekscoach. Skolans största mobbare Madison gillar inte alls att en DUFF umgås så nära med hennes ex-pojkvän, men en hemsk viral video kan inte stoppa barndomskompisarna Bianca och Wesley från att börja se på varandra med helt nya ögon.

Jag verkligen att filmen är grymt sevärd! Jag tycker att man ser när Wesley börjar att gilla Bianca ;) Det här är en riktig tonårsfilm som utspelar sig i skola. Det är oftast en som är starkast och mobbar dom andra och trycker ner folk. Älskar slutet på den här filmen =)  

Här nedanför kommer det ett gäng bilder:

- vafan?




The Duff

fyrverkerier efter har pratat med ja vem?

fina dom är!

arg

- gör det!;)

- han menar nog inte mig..

- Gå och...

leendet!

pratar

kolla leendet


Om ni inte har sett den så rekommenderar jag att ni gör det för den är jättebra :) filmen får betyget tio av tio :D

tisdag 28 juli 2015

The Secret of Moonacre

För någon dag sedan så såg jag på The Secret of Moonacre :) tycker om den filmen väldigt mycket :) har sett den typ tusen gånger minst ;) jag tycker verkligen att dom ska göra en uppföljare till den här filmen :) så man får se vad som händer med/för Maria och Robin :) och såklart hur bröllopet blir mellan Benjamin och Loveday :') men det lär väl inte bli någon ^.^  

Här nedanför kommer handlingen : 

Året är 1840 och Maria Merryweather, en 13 årig flicka är på väg till den ökända herrgården Moonacre. Väl där upptäcker Maria att hon är den sista månprinsessan och måste ta reda på de snedsteg hennes företrädare gjort för att Moonacre skall kvarstå. Till sin hjälp får hon alla möjliga underbara magiska karaktärer, men det kommer att krävas en hel del uppoffringar för Maria att lyckas med det.

Jag ger den här filmen betyget 10/10 :D 





If I Stay

I söndags kväll så såg jag äntligen på filmen If I Stay. Har länge velat se på den :) så här kommer det vad jag tycker om den filmen :)  filmen var riktigt bra men hade ett konstigt slut :P nästan ett sånt där slut som filmer har när dom ska få en fortsättning ;) här nedanför kommer handlingen:

Mia Hall trodde att det svåraste beslut hon någonsin skulle behöva ta var huruvida hon ska fortsätta sina musikaliska drömmar vid Juilliard eller följa en annan väg för att vara med sitt livs kärlek, hennes rebelliska pojkvän, Adam. Men vad borde ha varit en sorglös familjeresa tar livet för Mias mor Kat, hennes far och hennes lillebror Teddy, en annan vändning när de är med om en bilolycka. Mias liv hänger på en skör tråd när hon ligger i koma på sjukhuset. Fångad mellan liv och död har hon en utomkroppslig upplevelse, och ser familj och vänner samlas på sjukhuset. Hon måste fatta ett beslut som inte bara kommer att bestämma sin framtid, men hennes slutliga öde.

Jag såg den här filmen med bästavän och hennes syster :) av mig får filmen  en tio av tio :) handlingen är lånad ifrån Wikipedia :)

lördag 25 juli 2015

Födelsedagar x8

Har ju inte skrivit några "Grattis" inlägg på bloggen på läääännge -.-' vet inte riktigt varför men nu kommer det till flera :)

Den första som jag skickar ett försenat Grattis till är Eric Christian Olsen som fyllde år den 31 maj. Hoppas att din dag var bra med Sarah och Wyatt ♡ 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är oth skådespelerskan Hilarie Burton som fyllde år den 1 juli inte så länge sedan. Hoppas du hade en bra dag med din make. 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är Ashley Tisdale som fyllde år den 2 juli :P hoppas att du hade en bra dag med din make och din bästa vän Vanessa Hudgens :) 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är Michael Weatherly som fyllde år den 8 juli hoppas att du hade en bra dag med familjen och vännerna :) 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är Michelle Rodriguez som fyllde år den 12 juli :) hoppas du hadeen bra dag med familjen och vännerna :) 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är Vin Diesel som fyllde år den 18 juli inte alls så länge sedan hoppas att du hade en bra dag med familjen och vännerna :) ♡

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är egentligen inte ett försenat Grattis om inte klockan hinner bli 0:00 innan jag lägger upp inlägg. Nästa kändis som får ett Grattis eller försenat Grattis är Shantel Vansanten :) hoppas att du har haft en bra dag än så länge för du har ju ganska nyss klivit upp :) 

Men jag tror att jag fortsätter att skriva James Lafferty också fyller år idag :) hoppas att din dag har varit bra så länge den har varit :) 

Och nu till han som bra blir 10 år idag! Sötaste Pierce Gagnon fyller år idag :) hoppas att din dag har varit bra så länge den har varat och att den blir toppen :) 

Dom tre sista som jag har skrivit om har alla tre varit med i One Tree Hill :)