tisdag 28 juli 2015

If I Stay

I söndags kväll så såg jag äntligen på filmen If I Stay. Har länge velat se på den :) så här kommer det vad jag tycker om den filmen :)  filmen var riktigt bra men hade ett konstigt slut :P nästan ett sånt där slut som filmer har när dom ska få en fortsättning ;) här nedanför kommer handlingen:

Mia Hall trodde att det svåraste beslut hon någonsin skulle behöva ta var huruvida hon ska fortsätta sina musikaliska drömmar vid Juilliard eller följa en annan väg för att vara med sitt livs kärlek, hennes rebelliska pojkvän, Adam. Men vad borde ha varit en sorglös familjeresa tar livet för Mias mor Kat, hennes far och hennes lillebror Teddy, en annan vändning när de är med om en bilolycka. Mias liv hänger på en skör tråd när hon ligger i koma på sjukhuset. Fångad mellan liv och död har hon en utomkroppslig upplevelse, och ser familj och vänner samlas på sjukhuset. Hon måste fatta ett beslut som inte bara kommer att bestämma sin framtid, men hennes slutliga öde.

Jag såg den här filmen med bästavän och hennes syster :) av mig får filmen  en tio av tio :) handlingen är lånad ifrån Wikipedia :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar