lördag 25 juli 2015

Födelsedagar x8

Har ju inte skrivit några "Grattis" inlägg på bloggen på läääännge -.-' vet inte riktigt varför men nu kommer det till flera :)

Den första som jag skickar ett försenat Grattis till är Eric Christian Olsen som fyllde år den 31 maj. Hoppas att din dag var bra med Sarah och Wyatt ♡ 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är oth skådespelerskan Hilarie Burton som fyllde år den 1 juli inte så länge sedan. Hoppas du hade en bra dag med din make. 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är Ashley Tisdale som fyllde år den 2 juli :P hoppas att du hade en bra dag med din make och din bästa vän Vanessa Hudgens :) 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är Michael Weatherly som fyllde år den 8 juli hoppas att du hade en bra dag med familjen och vännerna :) 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är Michelle Rodriguez som fyllde år den 12 juli :) hoppas du hadeen bra dag med familjen och vännerna :) 

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är Vin Diesel som fyllde år den 18 juli inte alls så länge sedan hoppas att du hade en bra dag med familjen och vännerna :) ♡

Nästa kändis som får ett försenat Grattis är egentligen inte ett försenat Grattis om inte klockan hinner bli 0:00 innan jag lägger upp inlägg. Nästa kändis som får ett Grattis eller försenat Grattis är Shantel Vansanten :) hoppas att du har haft en bra dag än så länge för du har ju ganska nyss klivit upp :) 

Men jag tror att jag fortsätter att skriva James Lafferty också fyller år idag :) hoppas att din dag har varit bra så länge den har varit :) 

Och nu till han som bra blir 10 år idag! Sötaste Pierce Gagnon fyller år idag :) hoppas att din dag har varit bra så länge den har varat och att den blir toppen :) 

Dom tre sista som jag har skrivit om har alla tre varit med i One Tree Hill :)


4 kommentarer:

  1. Grattis till Vin Disel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känner du igen någon mera? :)

      Radera
    2. Vet ej för de är svårt att se när de inte finns nå bilder :P

      Radera
    3. Vet ej,svårt att se när de inte finns nå bilder :P

      Radera