måndag 28 oktober 2013

Disney Channel serier del 1!

Här kommer en lista på Disney Channel serier som jag gillar/älskar!

Nummer 1: Austin & Ally =)

Handling:


Serien handlar om Austin och Ally som har olika talanger inom musik. Austin har en kärlek till scenen och Ally gillar att skriva låtar mer än att stå på scen själv. En dag så beslutar de sig för att slå ihop sig och med Trish som manager och Dez som regissör så följer tonåringarna sina musikdrömmar.

Jag älskar Austin & Ally för avsnitten är så roliga dom sjunger bra musik och älskar kemin mellan karaktärerna i serien =)







Nummer 2: Dog With a blog =)


Handling:
Serien handlar om två halvsyskon, Avery och Tyler som bor med Averys mamma Ellen och Tylers pappa Bennett samt lillasystern Chloe. En dag adopterar familjen hunden Stan. Men det enda de inte visste, var att Stan kunde prata och att han hade en blogg... 
Bara Avery, Tyler och Chloe vet att han kan prata och tillsammans kämpar de med att behålla hemligheten så föräldrarna inte får reda på det.


Jag älskar Dog with a blog för den är så annorlunda och så himla rolig + att syskonen kommer bättre överens efter Stan kommer in i familjen. Älskar alla tokerier som blir i serien för att dölja Stans hemlighet ska komma ut =)







Nummer 3: Violetta =)

Handling: 

Violetta återvänder, tillsammans med sin pappa Germán, till sin födelsestad Buenos Aires efter att ha bott i Spanien i flera år. Violetta älskar musik, dans och sång. Germán vill inte att Violetta ska sjunga eftersom Violettas mamma Maria som var en berömd sångerska dog i en olycka under en turné när Violetta var fem år gammal. Men med hjälp av Angie, hennes guvernant, skriver Violetta in sig på musik- och dansskolan Studio 21. Där träffar hon sin första kärlek, får nya vänner, möter en rival och utvecklar in musikaliska talang innan slutshowen.

Älskar serien för det är kärlek och musik med i den =) många snygga killar med =) den är ganska så ny är bara på avsnitt 8 nu på onsdag =)






Nummer 4: Jessie =)
Handling:




Serien följer Jessie Prescott, en 20-årig småstadsflicka med stora drömmar som gör uppror mot sin stränge far, en sergeant inom marinen. Hon beslutar sig för att lämna militärbasen i Texas där hon växte upp och flyttar till New York. Hon accepterar ett jobb som barnflicka och flyttar in i en takvånings lägenhet på Upper East Side. Där bor den rika familjen Ross: föräldrarna Morgan och Christina, deras fyra stökiga barn, Emma, ​​Luke, Ravi och Zuri samt ett husdjur. Med en helt ny värld av upplevelser som öppnas för henne, ger sig Jessie ut på nya äventyr i den stora staden, samtidigt som hon måste ta hand om barnen. Hon får hjälp av Bertram, familjens sarkastiska butler, och Tony, husets 22-årige ​​dörrvakt.



älskar serien för den är så roliga och dom har så många upptåg för sig som är roliga =) Debby Ryan som spelar Jessie är så fin =)





måste nog ta listan i två olika inlägg så det inte blir jättelånga inlägg här får ni första inlägget =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar