måndag 27 januari 2014

Elementary

nu idag så börjar äntligen Elementary igen får se hur många avsnitt det blir eftersom när det slutade senast var det bara tre avsnitt kvar =) nej nu ska jag kolla på det =)





frågat inlägg

som jag skrev i förra inlägget så har en vän frågat om jag kunde skriva varför jag gillar färgen lila så mycket och flaggmönster och varför jag gillar Warp så mycket och vad Warp är,här kommer det inlägget.

Varför jag gillar lila så himla mycket? Jo för det har lixom alltid funnit där ända sedan jag var lite dels för att min moster också gillar lila så det är nog därifrån det kommer =) så då vet ni det =)



Varför jag gillar flaggmönster så mycket vet jag faktiskt inte det bara blev så det var någon kompis som hade flaggmönster på något för ett bra tag sedan och efter det var jag också fast älskar mönstren i flaggorna :) så då vet ni det med! ;)





många undrar säkert vad Warp är och det ska jag berätta nu tänkte jag :)
Warp är Stadiums egna märke finns inte någon annan stans än på Stadium. Hur jag började gilla Warp? 
Ja det var nog efter en shopping tur med programmet, hittade en jättefärgglad huvtröja med fräna mönster sedan gillar jag att det är så bra kvalité på kläderna så att dom håller länge =) dom har så färgglada kläder med. Om man bara har svarta kläder och inte orkar eller vill ha något färgglatt på överkroppen så kan man
bara ta på sig ett par Warp strumpor så gör det  susen! Warp kläderna har så häftiga/fräna mönster så jag kan inte hålla mig ifrån dom :)





inlägg

har ju inte skrivit på ett tag för det har varit mycket att göra. Har nu fått en garderob till lägenheten som vi har nästan satt ihop, bara dörren och det man ska hänga kläderna på som saknas!
Sedan så har jag ju haft favorit kusin här på besök i helgen skriver om det  i ett annat inlägg :)
 har precis kommit in ifrån en promenad i blåsiga Ånge var riktigt kyligt ute faktiskt!
 Nej nu måste jag gå och göra mig en matlåda tills imorgon då man ska åka till Sundsvall på "arbetsförmågebedömning" ska vara där i tre eller fem veckor får se hur länge det blir, så nu får jag skriva mera senare!
 Ska även skriva ett inlägg som en vän har bett mig att skriva om mönster, märken och färger jag gillar =)


onsdag 22 januari 2014

Martina Stoessel

Har funderat på en sak ett tag nu, varför slösa energi att kolla på saker om en kändis som man inte tycker om?

Såg det på Martina Stoessel instagram för någon vecka sedan kom inte ihåg vad det handlade om,  om man inte tycker om kändisen så gå inte in på deras instagram/facebook/twitter! Dom kanske är vana att inte alla gillar dom, men ändå så är dom ju faktiskt också människor!!! Om man inte har något vettigt att skriva så skriv inget alls!!!!
Inge kul att få negativa kommentarer!!! Nu tycker väl ni att jag bara tjatar om det här, men lixom hur skulle DU känna om DU fick massa med negativa kommentarer!!!!!!!!! Tänk på det innan ni skriver något till någon alls!!!! Martina Stoessel är en duktig och snygg skådespelare som spelar Violetta i serien Violetta :) <3

tisdag 21 januari 2014

Min dröm natten till tisdag

Har drömt att jag är Ziva i Navy CIS lite nu och då. Nu inatt så drömde jag att Tony var kidnappad för ett fall dom jobbade med, men det tokigaste var att dom inte hade någon misstänkt för mordet. Ziva fick ett mejl där det stod:

"sluta utred min son annars dör din käraste Anthony DiNozzo" samt en bild på Anthony "Tony" DiNozzo fastbunden i en stol med blodiga kläder.

Ziva visade mejlet direkt för Gibbs som tidigare hade undrat var Tony var. Dom visste inte vem dom skulle sluta att utreda så dom visste inte riktigt hur dom skulle börja.

Sova?

Har kollat på Criminal Minds och New Girl nu ikväll :) nu kollar jag på Navy Cis får se hur länge jag orkar se på det är ganska så trött. Säger godnatt till er på bloggen nu orkar nog inte skriva något senare <3

måndag 20 januari 2014

Hundarna

Har för en stund sedan varit ute med hundarna i snövädret :) mysigt värre när det snöar och kommer mycket snö! Älskar det! <3

fredag 17 januari 2014

snygg Mattias

som ni kanske har fattat så är jag bara liiiiite tokig i Mattias i Takida! Han är lätt den som är snyggast i Takida. Många kanske inte håller med mig för många tycker Robban är sååå snygg (sångaren) men tycker att han är lixom alldaglig och söt med ett härligt leende inte något mera Robban alltså. Men Mattias han är sååå himla snygg och så har han en sådan utstrålning som heter duga :D lixom när han kommer in i rummet lyser allt upp av hans utstrålning :D 
Takida Tomas fick vara med också :P
Förresten så är Mattias och Tomas mina två favoriter
i Takida ;) 

jag och Mattias på efterfesten

jag och Mattias i somras på
Ljunganrocken :D 

Snygg Mattias :)

Stiftelsen lördag 11/1 - 14

Tänkte skriva om Stiftelsen konserten som jag var på i lördags med storebror Linus :) var jätteroligt och alla sjung med på varenda låt som dom spelade :) kommer video klipp senare med :D här får ni några bilder =) vi var på efterfest med! :D

jag innan konserten

samma

samma här med
konsertbild

konsertbild

konsertbild

konsertbild

konsertbild

Jag, Takida Tomas o snygg Mattias
bjuder på minen :P

jag o Takida Tomas :D

konsertbild










jag och storebror 



jag och snygg Mattias på efterfesten :D