onsdag 28 oktober 2009

Me storebror i två dagar:-)

Igår kom (äntligen) min storebror till mig :-) hade längtat hela måndagen. Vi träffades på Konsum i Ånge för jag och mamma hade varit och handlat. Vi fikade efter vi hade handlat så messade mamma till Linus så kom han och fikade med oss. ( Han var på väg upp ifrån S-vall) Sen åkte vi hem och åt "flygande jakob" eller vad det heter xD Sedan provade jag kläder som jag hade fått av Linus kusin Veronica xD
Sedan startade jag min dator och visade Linus min nya blogg (den här alltså) xD Loggade så klart in på msn och pratade med Jossan och Anneli: -) Sedan tog Linus fram gitarren som Mikael hade lånat av honom och började spela på den xD Jag och mamma sjung och Mikael bara suckade xD skit kul var det.
Sedan så kollade vi på en film (eller Mikael valde så det blev en skräckis) när vi hade sett klart på den filmen ville Mikael se på en till skräckis. Vi såg lite av den men varken jag, mamma eller Linus fattade något av den så vi bytte kanal då blev Mikael sur xD fast jag hittade Gadget så då blev han något hm gladare xD när den var slut så gick jag ut till Stampe sedan när jag kom in igen kollade jag på Prison Break xD på Ztv.Jag fick sedan filmer/avsnitts dvd:er av Linus sedan gick vi och la oss.

Idag har vi inte gjort så mycket förutom att hjälpa Linus att packa och så har vi fikat tårta/polly choklad kaka. Så körde Mikael och Linus mycket grejer till brandstationen. Vi skjutsade Linus ner till tåget och när han hade åkt så köpte jag, mamma och Mikael skor. Vinterskor till Mikael och gympa skor till mig. Sedan åkte vi hem och åt mat.
Efter det satt jag mig vid mammas dator för mitt trådlösa nätverk funkar inte=(.
Jag sitter förresten fortfarande framför mammas dator men nu ska jag lämmna över datorn till Mikael och gå och se på Transformers xD bilder kommer snart xD

måndag 26 oktober 2009

Lite bilder ifrån The Game Plan<3
















The Game Plan


Joe Kingman, en superstjärna i Amerikanskt fotbollslag, lever ett
fantastiskt liv. Han är rik,känd och livet är ett enda stort party...
Tills han stöter på ett problem som han inte riktigt kan tackla. En dag dyker hans 7 åriga dotter upp som han inte visste att han hade.

Nu, under ett av de viktigaste perioden av sin karriär, måste han byta bort sin träning och dater mot sin dotterns balletklass, dockor och godnattsagor...
Text + bild är hämtad ifrån: www.magicmovies.se/film.asp?id=363

Himla vintertid (tror jag)

Imorse vaknade jag 07:29 och var klarvaken och gick och kollade om mamma sov men det gjorde hon då inte! Hon satt framför datorn och kollade på Hoyor på Trader (för er som inte vet vad Hoyor är så är det porslinsblommor) halv åtta på morgonen!
Jag gick och dammsugde halen/toan och vardagsrummet, sedan satt jag mig och åt frukost honungspuffar åt jag xD
Jag kollade i tidningen samtidigt som jag åt och såg att The Game Plan skulle börja klockan: 9:50 och då bestämde jag mig att jag skulle se på den. Det är en skit (usäkta svordomen) bra film med Dwayne "The Rock" Johnson och Madison Pettis i huvudrollerna.Om man inte har sett den så tycker jag att man ska göra det och se hur Joe Kingman (Dwayne) förändras när han börjar älska sin dotter Peyton (Madison) och vad som händer sedan:-)
Sedan lånade jag brorsans dator och la över låtar till mobilen. Sen gick jag och åt "lite" glass xD sedan startade jag min laptop och kollar fortfarande runt på nätet och lyssnar på Anton och Affe - Listen To You´re heart.

lördag 24 oktober 2009

Me Julle 9/10 - 10/10<3

Fredagen den 9/10 väntade jag i Ånge tills 15:16 för då kom Aurores tåg. Hon skulle följa med mig hem<3 När hennes tåg kom fick vi vänta i en kvart på mamma för hon var på macken i Östavall o det tar typ en kvart tills man är i Ånge. Aurore sa " Konstigt att din mamma är sen" sedan flinade vi båda två:-) för båda två vet hur min mamma är xD När mamma kom och hämtade oss så åkte vi till ICA o handlade och sedan efter det så åkte vi hem, men det tog nog en halv timme att handla xD
När vi kom hem hjälptes jag, Mikael o Aurore med middagen vi åt tacos det var super gott. Efter vi hade ätit så satt vi oss vid min laptop o kollade runt på olika sidor på nätet o fixade lite med olika blider. Vi lyssnade på musik också då lyssnade vi på: Takida, Linkin Park, Green Day o Good Charlotte<3xD
Sedan klockan 22:00 såg vi på The Fast And The Furious den var jättebra tyckte vi båda (fast Aurore tyckte att det var för många pusscener i filmen annars var de OK) hihi.
Vi kollade på olika hundraser i mammas bok om hundar o hittade många hundraser som vi gillar båda två faktigst!!!! Det är ganska ovanligt för oss när det gäller hundraserxD Vi kollade runt på nätet till väldigt sent enda tills 2:3o. Fast vi var uppe förre klockan 10:00 på lördagen.

Lördagen den 10/10 gjorde jag, mamma o Aurore melodikrysset. Sedan gick vi in i vardagsrummet där vi hade sovit o skickade låtar till varandra på mobilerna.
Efter det gick vi ut o gossade med Kalles katt som hade kommit till mamma som höll på med rabbaten.
Efter det så gick vi o handlade flera gånger fast första gången pantade jag o Mikael burkar o flaskor. Den andra gången handlade jag o Aurore åt mamma. Sedan hjälptes jag, Aurore o Mikael åt att stapla ved<3 Bonuspappa(Mats) o bonusfarfar(Thure) blev förvånade över hur mycket vi staplade. Vi staplade en fjärde del av allt som skulle in<3 Sen gick vi in o åt sedan åkte jag, Mats o Aurore o kollade efter djur men vi såg inga djur alls. När vi kom hem åt vi glass sen åkte Aurore hem.

tisdag 6 oktober 2009

En timmerbilsfärd man inte glömmer i första taget<3

I söndags den 4/10 åkte jag med bonuspappa och lastade upp den nyaste timmerbilen och det blev en tur jag sent kommer att glömma=) Först så hoppade det två råddjur framför vägen när vi knappt hade åkt något långt alls=) Sedan när min bonuspappa kör på en skogsväg så sitter det en stor fågel mitt på vägen (vet inte vad det var för fågelxD) och då sa min bonuspappa " flytt på dig dum fågel där kan du ju inte sitta" och vad tror ni att den gör? Jo flyger rakt in i timmerbilen! Sen efter min bonuspappa har lastat hela timmerbilen och ska köra upp för en pytteliten backa vad händer då? Jo det blir för tungt och vi kommer bara upp halva backen han var ju bajs nödig mitt upp i alltihop också så han testade att trixa och köra upp för backen två gånger till efter det så behövde han springa till skogen och bajsa=) Sedan när han kom tillbaka så testade han två gånger till. Efter det la han granris och lägga på lera som gjorde att vi inte kunde åka upp för backen. Men det gick inte heller då så han fick lasta över på bilen!( det högsta som gick också på timmerbilen) Då äntligen kom vi upp för backen. Efter det åkte vi hem fast vi fick stanna så min bonus pappa fick lasta om.

lördag 3 oktober 2009

2/10 o 3/10<3

Fredagen den 2/10 så spelade jag o Emilia upp våran "pjäs" för blå grupp först sedan innan idrotten så spelade vi upp den för nästan hela programet=) Våran "pjäs" var på engelska o vi hade bara tränat i typ en vecka o jag kunde den nästan utan till. Det var så himla kul. Det vill jag göra fler gånger<3 Sen åkte vi på idrotten o då gick jag en promenad, efter den så åkte jag till stationen o satt mig på tåget o åkte till Ånge o hälsade på mina gamla lärare<3 Efter det så gick jag, Mikael o mamma på banken. Sedan åkte vi o handlade o då träffade jag en kompis mamma.

Lördagen den 3/10 åkte jag o mamma ner till S-vall alltså Sundsvall o kolladde på en hundutställning som min kusin skulle vara med på med Skima (hunden) det gick bra sen fikade vi med min moster o två kusiner. Sen efter hundutställningen åkte vi till blomster landet i Birsta där mamma köpte mera hoyor. Efter det så åkte vi till Max o åt o där såg jag min bonus kusin Jonas. Efter vi hade ätit så åkte vi ut till Birsta city o gick till Rocks<3 Där hade dom Green Day - tröjor, gissa om jag blev glad o köpte en? Ja ja ja det är svaren på det. Sen såg jag att dom också hade Takidas nyaste skiva så jag övertalde mamma att vi skulle köpa den till brorsan. Det gick hon med på sen åkte vi hem o såg på Körslaget.