onsdag 25 september 2013

R. I. P.

Fick för ett tag sedan veta att underbara Fio har somnat in idag usch vad ledsamt det känns "/ hon som var så snäll och lugn <3 hon blev 9år och 10 dagar om jag har räknat rätt <3 hon var för stor egentligen men hon var så go <3

tisdag 24 september 2013

Katchanii's Funny Face

Idag fyller finaste Lilo 7år :) hon är så grymt fin! Åh hon bor i närheten av min lägenhet i Ånge med snyggingen Jimmy ;) hoppas hon (Lilo) fått massa godsaker idag av Jimmy :)

måndag 23 september 2013

täckbyxor =D

Nu har jag beställt mig ett par nya täckbyxor! :D super nöjd att jag hittade ett par LILA :D 



(hoppas jag kan ha dom)

text bilder

älskar bilder med text på =) vet inte om jag har lagt upp dom här bilderna tidigare men om jag har gjort det så får ni ha överseende med det för jag kommer absolut inte ihåg om jag har gjort det eller inte =)






Takida - As You Die (official Video)


älskar låten =) men kolla in Mattias miner ;)

Takida - Losing (official Video)


älskar låten =)

Kändisar

Här kommer en fin bild på Emily, Zoey och Shemar :) Zoey och Emily är systrar fast det kanske ni ser på likheten :) Emily och Zoey heter Deschanel i efternamn :) Zoey har en roll i New Girl och Emily har en roll i Bones :) Shemar heter Moore i efternamn och har en roll i Criminal Minds :)

söndag 22 september 2013

Blowball

Är vän med Blowball på facebook :) Blowball hade lagt upp dom här två fräna bilderna! :D

Orsak

Haha hittade en rolig bild på facebook som hon som spelar Peyton hade lagt upp. Det stämmer faktiskt,det här är nog orsaken till varför tjejer & killar kollar på Oth :D haha

Film?

Har tänkt på en film sedan igår eftermiddag, men har inte kommit på vad filmen heter. Det ända jag kommer ihåg är att Hugh Jackman är med och att i filmens namn så är det ett djur namn med, kommer inte på något mera.
Någon som vet vad det är för film?
Kommentera gärna om ni vet =)
Tack på förhand :)

lördag 21 september 2013

Oth

Älskar den här scenen mellan Brooke & Peyton :) har sett den en gång tidigare på tv:en men har inte kommit så långt när jag kollar via externa hårddisken =)

fredag 20 september 2013

Bättre humör

tänk att man kan bli på så mkt bättre humör bara efter typ tio minuter med barn =) <3

Dagens outfit

Ska till arbetsförmedlingen idag :) idag ska vi gå på konsum och fika och ha det mysigt! Ska väl ta lite lunch och sedan fixa håret :P efter det får jag se vad jag gör (efter jag har fixat håret) ska till arbetsförmedlingen klockan ett så är ett tag dit :)

Hissa & Dissa?

Funderar om jag ska börja Hissa & Dissa som många andra gör. Dagens hissa & dissa.

Hissar: hösten & vintern.
Dissar: sommar o vår.

Anledningen till att jag hissar vinter & höst är för jag älskar färgerna på hösten och älskar snön på vintern :)

onsdag 18 september 2013

Klippt?

Idag är det precis en vecka sedan jag toppade håret och slingor i håret är grymt nöjd! :D <3

From Prada To Nada

Såg på en bra film häromdagen :) From Prada To Nada heter filmen :) den är ganska så bra här nedan kommer handlingen:

Systrarna Nora och Mary bor med sin pappa på en lyxig herrgård i Beverly Hills. Mary vill inte kännas vid sitt mexikanska ursprung men när deras far plötsligt dör förändras hela deras värld. Systrarna upptäcker att de nu är fattiga och de tvingas flytta in i moster Aurelias enkla och livliga latino-hem i östra Los Angeles.

Den är sevärd :) <3

söndag 15 september 2013

Taylor Swift - You Belong With Me (Official Music Video)

 älskar låten och älskar videon =)

Sara Löfgren - Starkare

 älskar den här låten =)

Mobbning

Man blir ju riktigt ledsen när man läser sånt här "/ ett gäng har mobbat en tolvårig flicka till döden!

Alltså dom verkar inte förstå att det gör ont även om det inte är fysiskt.
Man blir ju ledsen och ingen orkar med hur mycket som helst "/ fyfan alltså tänk om någon skulle kunna mobba dom som mobbar andra! Fast egentligen förtjänar ingen att bli mobbad men bara så dom själva skulle få känna hur det känns att bli mobbade!
Vet att man säger att dom som mobbar andra inte mår bra själva men vad fan sök hjälp då!
Varför visar dom inte Cyberbully på alla skolor för? Det är säkert inte bara problem med mobbning i USA och Sverige, är säkert problem i andra länder med!

Hur kunde dom kalla den här fina flickan ful?!? Hon var ju hur fin som helst!!!!

Det är sanning som står på ryggen på ena bilden!

Här får ni länken så ni kan läsa om 12åriga Rebecca Ann Sedwick öde på  grund av mobbning!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17472624.ab

Life as We know it

Såg på en film med mamma och Linus (storebror) igår kväll :) den var ganska bra :) orkar inte skriva så jättemycket om den men det är en typisk tjej film ;) kärleks och lite komedi film kan man nog säga att det är :) och ett stort + är att han som spelar manliga huvudrollen är grymt snygg! Här nedanför har ni handlingen:

Holly Berenson är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer är en lika lovande sportchef på en TV-station. Efter en katastrofal första date är det enda de har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.

New Moon <3

Såg på New Moon i fredags kväll dock inte hela kom bara till min favorit scen mellan Bella och Jacob.

Jacob är ju en varulv så han känner lukten av vampyrer så han känner det när han ska lämna av Bella. Bella kollar bakåt när Jacob ska åka igen och ser att det är Carlisles bil som står vid huset, Bella går ur bilen och det gör Jacob med. Dom börjar att bråka.
Jacob berättar: om en vampyr är i närheten är det deras område och han (varulvar) kan inte förvandla sig så han kan inte skydda henne.
Bella går in iallafall och det är Alice som är där och dom pratar och Bella berättar om Jacob och precis när Alice säger att varulvar inte är något bra sällskap kommer Jacob dit.

Här kommer konversationen mellan Bella och Jacob:

- Jag var tvungen att se att du var oskadd, sa Jacob

- Jag trodde inte att du kunde skydda mig här, svarade Bella honom

- Jag antar att jag inte bryr mig, svarade Jacob henne

Ååh så himla fin scen mellan dom, den scenen älskar jag =) <3

fredag 13 september 2013

Teen Beach Movie

Och Disney Channel har gjort ännu en musikal ;) räcker det inte med alla high School musikal & Camp Rock? ;) Tydligen inte ;) såg nyss på Teen Beach Movie som också är en musikal. Här kommer handlingen:

Livet är en strand för surfare Brady och McKenzie - tills en rogue wave magiskt transporterar dem i det klassiska 60-talet beach party flick, Wet Side Story, där en fullskalig rivalitet mellan cyklister och surfare hotar att bryta ut. Där, mitt i ett hav av surfing, sång och dans, Brady och Mack av misstag ändrar handlingen, och filmens drömmande hjälte och hjältinna faller för dem istället för varandra!

Filmen var ganska så bra men är inte direkt säker om jag skulle välja att se filmen igen. Ett + är ju att snyggingen Ross Lynch är med :) han (Ross) spelar även Austin i Austin and Ally =)

Dagen

Idag ska jag på arbetsförmedlingen och träffa min handläggare (eller vad man säger) & en till person som jag inte har träffat tidigare så jag är lite nervös vi får se hur det går. Ska ju inte dit förrens halv två. På bilden nedan är min outfit för dagen, ska dock inte ha håret som jag har på bilden nedan, vet inte hur jag ska göra med håret! Baaha

Dagen (torsdag)

Idag har jag varit så frysen så har mest legat under en filt i soffan och kollat på Csi New York :) men nu ska jag sova :) skulle ju "bara" skriva något "litet" inlägg innan jag la mig -.- gäsp godnatt :)

Andra Avenyn killar

Som jag skrev tidigare så har jag börjat kollat på Andra Avenyn igen och finns snygga killar i den serien. Tycker Karim är snyggast! :) sedan Hamza och sist men inte minst Kim :) här kommer en bild på dom tre! :)

torsdag 12 september 2013

Andra Avenyn

Igår (onsdag) hittade jag igen Andra Avenyn! Var bara av en slump jag hittade det igen. Skulle kolla om dom hade Elementary (tror jag) på www.swefilm.com men det hade dom inte tror jag ;) kom inte så långt ner som till E x) men Andra Avenyn är en så bra serie :)
Handlingen kommer här:

Andra Avenyn handlade om några familjer som bor i utkanten av storstaden – vid Andra Avenyn. Serien handlar om problem som är vanliga i diverse ungdomsserier, som utpressning , andra former av kriminalitet ,graviditet , olovliga förhållanden, och otrohet.

Så jag började se på Andra Avenyn igen :) kommer inte på vilket avsnitt jag är på men det har jag som tur skrivit upp på datorn :)

onsdag 11 september 2013

Miner

Sitter på bussen till Ånge och lyssnar på Takida och kom och tänka på en sak, Mattias gör alltid så roliga miner när han spelar! Det ser så roligt ut :P har inte sett att någon annan gör miner när dom spelar. Har bara sett att Mattias gör miner :) kolla bara på bilden nedanför :) är dock när han spelar i Blowball men minen är där ;)

Dagen 10/9-13

Idag har det inte varit någon vanlig dag :) idag är det Axels & Mickes födelse dag :) 8 år blir Axel och Micke blir 18 år idag :)
dagen började med att jag och mamma åkte till Ånge mamma skulle på något klockan nio så vi åkte dit. Tänkte hälsa på Solgården men gjorde inte det, laddade ur system kameran så jag kunde fotografera. Efter ett tag ringde mamma och då var hon klar så då kom hon och hämtade mig. Men mamma kom aldrig, så jag gick ut till vägen och när jag gick dit så träffade jag Kari :) det sa jag till mamma när hon kom. Så när vi hade åkt en bit så ringde mamma till Anita och frågade om hon var hemma. Det var hon så vi åkte dit och myste lite med valpar och med Iris :) pratade och skrattade om vart annat :) vi blev där i två timmar :) sedan efter vi hade åkt hem så vilade jag för jag hade migrän. Sedan på kvällen så åkte vi ner till Axel och fikade kakor och tårta :) Axel fick shorts & en t-shirt av oss, det var en bra present för det första han gjorde var att krama om kläderna :)

tisdag 10 september 2013

Irriterad

Okey inläggets rubrik kanske gör så ni fattar vad jag är! Okey ska göra det här inlägget ganska kort, var ute och gick med hundarna tidigare ikväll. Går ju efter stora vägen mitt i byn och där kommer det ju bilar. Vissa bländar av och vissa bländar inte av. Blir så irriterad på alla bilister som inte bländar av! Tror dom att bara dom ska se eller? Lixom vi som går vill gärna se något också, men det går inte om ni bilister inte bländar av! För då ser vi bara era lampor! :@

Gårdagen

Igår gjorde jag inte så mycket alls halvsov mest framför tv:en :P såg på två Castle avsnitt sedan kommer jag inte ihåg vad jag såg. Såg på Elementary på kvällen iallafall.

måndag 9 september 2013

Jula

Jag och mamma var på Jula i lördags och då köpte jag ett fleece underställ så nu vill jag bara ha vinter så jag kan använda det! :D

Frågor

1: Namn? Frida
2: Stjärntecken? Skytten
3: Tre rädslor som du har? för mycket
4: Tre saker som du älskar? Musik, vänner & djur.
5: Fyra avtändande saker, enligt dig? vet ej
6: Har du lärt dig ett nytt språk? nä
7: Har du en Bästa vän? Ja Paulina
8: Din sexuella läggning?
9: Din första dejt? venne
10: Hur lång är du? 155
11: Vad saknar du just nu? Paulina o Nella
12: Vilken tid föddes du? typ 15:20 typ
13: Din Favoritfärg? Lila
14: Är du kär i någon? Nja
15: Favoritcitat? venne
16: Favoritplats? Eldnäset
17: Favoritmat? Tacos
18: Är du någon gång ironisk? ja
19: Vad lyssnar du på just nu? Takida
20: Vad lägger du först märke till med en ny person? utseende
21: Skostorlek? 39
22: Ögonfärg? blå
23: Hårfärg? Orange
24: Favoritfärg på kläder? Har ingen favoritfärg på kläder
25: Har du någon gång busringt någon? ja
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Svarta
28: Favoritfilm? House of wax
29: Hur känner du dig just nu? Trött!
30: Någon du älskar? Familjen & vännerna
31: Din relationsstatus? Singel
32: Din relation med dina föräldrar? vet inte...
33: Favorithögtid? Julen
34: Tatueringar/piercingar du har? 0 tatueringar och 3 percingar
35: Tatueringar/piercingar du vill ha? Vet ej
37: Hatar du och ditt ex varandra? Nej
38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS? Nej
39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade? nej
40: När höll du senaste handen med någon? Ingen aning
41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? För långt
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna? ja
43: Vart är du just nu? i min säng
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig? har aldrig blivit full så
45: Har du varit på ett bröllop? Ja
46: Bor du med dina föräldrar? Mamma
47: Längtar du till något? Nja inte direkt
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Ja typ
49: Har du varit underviktig? vet inte, kanske
50: När kramade du någon senast? Torsdags
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig? gå där ifrån
52: Finns det någon du litar på men inte borde? jag vet inte
53: Något du inte gillar med idag? Att jag varit så trött
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Shemar Franklin Moore
55: Vad tänker du på mest? Vet ej
56: Din konstigaste talang? venne
57: Har du några konstiga fobier? Vet ej
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Både och
59: Vad var din senaste lögn om? Vet ej
60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta? ringa 61: Tror du på spöken? ja
62: Tror du på magi? nä
63: Tror du på lycka? ja
64: Hur är vädret just nu? Soligt
65: Vilken var den senaste boken du läste? Ovan molnen
66: Gillar du lukten av bensin? Nja sådär
67: Har du några smeknamn? Trollet/ Hulda
68: Senaste skadan? Vet ej
69: Spenderar du pengar eller sparar du dom? sparar ibland & ibland spenderar
70: Kan du röra din näsa med tungan?nä
71: Är det något rosa i rummet du är i nu? Min student flodhäst
72: Favoritdjur? Fladdermus
73: Vad gjorde du igår vid midnatt? Kolla på A&A
74: Vad tror du satans efternamn är? han/hon har inget
75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den? Vart jag än går
76: Hur kan man vinna ditt hjärta? Vet ej
77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten? Bra fråga
78: Har du varit olyckligt kär? ja
79: Ditt favoritord? Warp x)
80: En bra blogg du följer? Malin mamma till Savannha <3
81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? Sluta för fan & mobba andra!
82: Känner du någon som sitter i fängelse? Nej 
83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn? Axel å Urban
84: Har du haft sex? nej
85: Har du köpt kondomer? nä
86: Fått IG i ett ämne/kurs? Nä
87: Kysst en kille? ja
88: Kysst en tjej? ja
89: Kysst någon i regnet? nä
90: Haft ett jobb? nä
91: Lämnat huset utan plånbok? ja 92: Mobbat någon på internet? nä 93: Haft sex offentligt? nej
94: Rökt? Nä
95: Druckit alkohol? ja
96: Är du vegetarian/vegan? Nej.
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? ja
98: Tittat på tv 5 timmar i sträck? Ja
99: Varit utomlands? Bulgarien å Turkiet
100: Fått ditt hjärta krossat?  jaa

torsdag 5 september 2013

Ånge band

Vad har Takida, Stiftelsen, Corroded, Kill! Kill! Pussycat!, Marcus Jönsson,Göran Månsson & Blowball gemensamt? Jo det ska jag berätta för er! Dom kommer alla ifrån Ånge!
Finns säkert flera band och bra artister ifrån Ånge men dom som står här över är dom jag känner till.
Så om det är någon som är med i ett annat som läser det här får ni gärna skriva vad ni heter så kan jag kolla upp er =)
Tänk att så många duktiga musiker/artister kommer ifrån lilla Ånge :)
Bild 1: Stiftelsen
Bild 2: Göran Månsson
Bild 3: Marcus Jönsson
Bild 4: Corroded
Bild 5: Blowball
Bild 6: Kill! Kill! Pussycat!
Bild 7: Takida

Ljungarocken del 2

Här kommer del 2 om Ljungarocken, då först bytte vi min "jag var där" tröja för jag hade fått en storlek för stor, och tur var det att vi gjorde det nästan direkt när vi kom för tröjan jag fick var den sista large.
Vi gick runt lite och kollade, efter ett tag så såg jag och mamma Mattias i Takida stå och prata med några och när han hade pratat klart så gick jag och mamma dit och frågade om vi fick en bild med honom och det fick vi! Var grymt glad hela den kvällen bara för det! Bilden är här nedanför :)
Sen lyssna vi på Kristet utseende (tror dom heter så) men det var inte direkt våran smak så vi gick & köpte glass och dricka, jag och Micke gick till byabussen med drickorna och jag bytte ifrån mina skor till stövlarna.

Sedan gick vi in och väntade på att Takida skulle spela :) efter ett tag börja dom spela och efter några låtar (kommer inte ihåg hur många) utbrister Robban:
- det där molnet måste du ta kort på Kristoffer! För jag vill ha kvar minnet, jag vet inte vad det är för något dock!
Och alla vänder sig om och kollar på molnet som Robban hade sett :) sen börjar dom spela igen ;) helt underbar känsla att vara på en Takida konsert magiskt!

Sen efter dom skulle Ramones (tror dom stavar så) spela och det ville mamma se på ;) medans vi väntade på att Ramones skulle börja spela, så såg vi en bekant figur på scenen
;) Per var där och jobbade :) Per är min kusin Anna's karl :) vi försökte få kontakt med honom när han greja på scenen men han var så inne i jobbet så han såg oss inte. Han hörde oss inte heller men det är inte så konstigt när Kill! Kill! Pussycat spelade ;) efter ett tag började Ramones och jag och Micke var där ett tag sedan gick vi till byabussen och väntade på mamma och han som åkte med oss dit :)