onsdag 27 november 2013

Dagen

Har nyss ätit lunch och nu väntar jag bara på att arbetsförmedlingen ska höra av sig som dom sa. Ikväll ska jag och mamma på kryddparty hos Anita :) ska bli roligt undra om jag ska köpa något och ha i lägenheten :) nej nu kan jag inte blogga mera utan nu ska jag ta en dejt med dammsugaren nu! Hörs senare ;)

tisdag 26 november 2013

Bilbomb ifrån helgen

Här får ni en bilbomb ifrån helgen orkar inte skriva.

Tröja

Idag kom en till sak ifrån det jag beställde ifrån Cellbes :) en riktig fin tröja :)

Irriterad

Är irriterad på tv4 nu! Igår var det ju måndag och då skulle det ha varit Elementary klockan 21:00 men icke var det här jävla äntligen hemma :@ när man hade sett senaste avsnittet så sa dom ju att det skulle vara om två veckor men icke! :@ så när man kollar på deras kundservice sida eller vad det heter så ska nästa avsnitt komma i januari! Då ska man inte följa några mera serier på tv4 om dom gör såhär! Kunde väl ha satt äntligen hemma någon annan dag! Var ju bara tre avsnitt kvar också!

måndag 25 november 2013

New Girl

har börjat att se på New Girl som går på sjuan på vardagarna =) det är en så bra serie! Älskar den serien =) i huvudrollerna har vi:

Zooey Deschanel som Jessica/ Jess


Jake Johnson som Nicholas/Nick





Max Greenfield som Schmidt





Lamorne Morris som Winston







Sist men inte minst Hannah Simone som Cecilia/ Cece




om ni vill veta vad den handlar om så får ni söka på den orkar inte skriva det just nu ska sova så godnatt alla! Här nedanför får ni bilder på alla =)






Förra helgen

Förra helgen var jag hos familjen Högberg lördag/söndag. Vi lyssnade mycket på Stiftelsen jag och Paulina :) kommer dock inte ihåg allt vi gjorde, men ni får nöja er med det som jag skriver :) på lördagen var vi ensamma någon timme på kvällen då Bitte och Mikael skulle iväg och hälsa på vänner :) då tog vi det mest lugnt och lyssnade på musik och pratade och gjorde glasyr (osäker på stavningen) på pepparkakor som Paulina hade gjort. Efter vi hade gjort glasyr så kom Mikael och Bitte hem så då startade vi en film som heter:  Bombay Dreams :) den var bra :) orkar inte skriva vad den handlar om. Såg lite på tv:en också och satt och pratade, jag sa att jag längtade tills jag fyller år och då säger Paulina: jag har en sak till dig som du kommer bli jätteglad för! :) Snacka om att jag är nyfiken nu suck ;)Sen gick vi nog och la oss. På söndags morgonen åt vi en riktig mys frukost :) satt nog över en timme och åt frukost :) mysigt värre! :) sedan letade jag och Paulina nagellack tror jag :) sedan kollade vi på projekt prinsessa :) sedan letade vi gardiner till Bitte och sedan kom Kalle och Mikael hem dom hade hämtat Nella i Ånge så åt vi och sedan åkte jag, Paulina och Kalle till Kölsillre :)

Disney serier

Har sett på nya avsnitt ifrån Jessie, Dog with a blog & Austin & Ally :) älskar dom serierna :) avsnitten var så himla roliga ifrån alla tre serierna :)

Inlägg?

Som ni kanske har märkt har det inte blivit så många inlägg på ett tag, vad det beror på är att jag inte haft någon ork ett tag, men nu blir det ändring på det ska försöka skriva lite mera.

söndag 24 november 2013

Igår morse

Igår morse var jag ute med hundarna på morgonpromenad, jättemysigt väder och knäppte några bilder så här nedan får ni dom :)

lördag 23 november 2013

Kläder

Är så glad! Har fått en tunika ifrån Cellbes undra när resten av kläderna kommer :) Tycker att tunikan är jättefin! Love it <3

tisdag 19 november 2013

Igår kväll

Igår kväll såg jag på Navy Cis innan jag la mig och sov det var ett spännande avsnitt :) Tony är så snygg!

Nostalgi

Igår såg jag på tre barnprogram som jag och brorsan brukade se på när vi var mindre :)

söndag 17 november 2013

Suck

Fick något fel på alla på facebook som skrev: gilla om du är min äkta vän.
Då skrev jag såhär: Jag vet vilka mina äkta vänner är, behöver inte någon "gilla" status för det!

Vet man inte vilka sin äkta vänner så kan man väl ta reda på det istället för att skriva en "gilla" status på facebook -.-'

lördag 16 november 2013

Torsdagskväll

I torsdagskväll såg jag på många dog with a blog avsnitt :) verkligen älskar den serien! Massor med tokirier för att ingen ska få upptäcka Stans hemlighet att han pratar och bloggar :)

fredag 15 november 2013

Snygg

Mia Catalano i One tree Hill är så snygg :) Hon som spelar Mia heter Kate Voegele :) <3

torsdag 14 november 2013

Lappar

Har fått sätta upp lappar på dörren i köket, dörren i farstun och så satt jag en på ratten i mammas bil också. Så om mamma glömmer brödet nu då vette gudarna ;)

onsdag 13 november 2013

Disney Channel

ja jag gillar Disney Channel och jag bryr mig inte vad ni säger alls ja ni får tycka att det är barnsligt men gör det då jag tycker inte att det är barnsligt. Jag gillar Disney Channel serier som Jessie, Austin and Ally, Dog with a blog, Violetta, That's Raven och många fler =)




Taylor Swift - You Belong With Me

Älskar den här låten som inlägget heter =) här nere får ni låttexten och några bilder ur videon :)

You're on the phone with your girlfriend, 
She's upset
She's going off about something that you said
She doesnt get your humour like I do

I'm in the room, its a typical Tuesday night
I'm listening to the kind of music she doesnt like
And she'll never know your story like I do

But she wears short skirts, 
I wear t-shirts
She's cheer captain and I'm on the bleachers
Dreaming bout the day when you wake up and find
That what you're lookin for has been here the whole time

If you could see that 
I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?
You belong with me
You belong with me

Walkin the streets with you in your worn out jeans
I cant help thinking this is how it ought to be
Laughing on the park bench thinkin to myself
Hey isnt this easy?

And you've got a smile that could light up this whole town
I havent seen it in awhile, since she brought you down
You say you find I know you better than that
Hey, Whatcha doing with a girl like that?

She wears high heels, I wear sneakers
She's cheer captain and I'm on the bleachers
Dreaming bout the day when you wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see? 
You belong with me

Standin by, waiting at your back door
All this time how could you not know that?
You belong with me
You belong with me

Oh I remember you driving to my house in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh when you know you're about to cry
I know your favorite songs and you tell me about your dreams
I think I know where you belong. I think I know it's with me.

Can't you see that I'm the one who understands you?
Been here all along so why can't you see?
You belong with me

Standing by or waiting at your back door
All this time how could you not know that
You belong with me
You belong with me

Have you ever thought just maybe
You belong with me

You belong with me








tankar om Violetta del 2

Här kommer andra delen på vad jag tänker om karaktärerna i Violetta :) nu börjar jag nog med Naty/Andres!

Naty/Andres



Naty/Andres är bästa vänner med Ludmila och Leon och ibland så beter dom sig som hundar som följer efter sina "ägare" var som helst Naty är väldigt lik Ludmila även fast hon inte tror det själv. Andres har en lillasyster som inte får "dejta" som Maxi blev kär i då blev det liv i Andres. Men annars är han ganska så lugn tycker lite mera om Andres än Naty.

Leon



Först tyckte jag inte alls om Leon när han och Ludmila var tillsammans men sedan det tog slut eller dom gjorde slut så har han blivit snällare på något vis. Inte mycket snällare men man ser att han inte är som Ludmila innerst inne utan han har ett gott hjärta men har svårt att stå emot trycket ifrån dom andra "coola".

Braco


Hur ska man beskriva Braco? Tja han är ju Braco och ingen vet riktigt var han kommer ifrån. Men han gör sjukt fräna danssteg! Han är frän med sina kläder och sånt, lite utav en gåta är han också. Han mumlar något på sitt språk och springer därifrån när Violetta kommer.

Maxi



Maxi är en tvättäkta hipp hoppare och har alltid färgglada kläder på sig och jag skulle verkligen vilja ha jackan han har på sig på bilden ovanför! Han är väldigt bra vän med Francesca och Camila och dom håller ihop hela tiden och hjälper varandra om någon av dom hamnar i klistret. Maxi blir senare bra vän med Violetta också.

Francesca



Francesca är förälskad i Tomas men vågar inte säga det till honom eftersom dom har varit vänner så länge. Det var hon som först blev vän med Violetta på Studio 21 =) hon har jämnt så fina kläder =) hon är väldigt bra vän med Maxi och Camila =)

Camila



Camila! Verkligen älskar henne! Hon har så fräna kläder och att hon vågar ha sin egen stil och inte låter sig tryckas ner av Ludmila och Natys elaka kommentarer om hennes kläder eller om hennes stil för stunden. Hon är sig själv utan att låta någon påverka henne! Älskar hennes fina hår! 

Ludmila



Ludmila är skolans elaking och hon ser ner på alla andra eftersom hon tycker att hon är "finare" än dom. Hatar verkligen hennes dumheter och när hon lurar alla att det är någon annan som har gjort det hon har egentligen har gjort.