måndag 11 november 2013

Bio Gravity

Var ju på bio igår kväll filmen var väl sådär ett plus var ju att George Clooney var med i filmen och att filmen var spännande. Men filmen saknade helt story och dom var bara uppe i rymden och sedan slutade den konstigt också så den får en 3 av 10 ingen höjdare direkt.

Texten nedan är lånad ifrån http://kritiker.se/film/gravity/ :




Oscarbelönade Sandra Bullock och George Clooney spelar huvudrollerna i Gravity, en gastkramande thriller som tar med dig långt ut i den oändliga och oförlåtande rymden. Bullock spelar Dr. Ryan Stone, en medicintekniker som är ute på sitt första uppdrag i rymden tillsammans med den erfarna astronauten Matt Kowalsky som är ute på sin sista resa innan pensionen. Rymdfärjan förstörs, Stone och Kowalsky är helt ensamma – och endast ihopkopplade med varandra glider de ut i mörkret.







3 kommentarer:

  1. Vet ej vad felet beror på men de var as svårt att läsa texten när den inte syntes så bra men kunde dock läsa den iaf!
    Tråkigt när filmer inte har nån riktigt handling precis så ja förstår dej för de är typ likadant med filmen: bröllopsfotografen den har inte heller riktigt nån handling på de sättet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inlägget är skrivet ifrån datorn så om du kolla ifrån mobilen så blir texten vit syns bättre på datorn

      Radera
    2. Aha de förklarar ju problemet,jobbigt var det iaf att läsa vit text

      Radera