onsdag 13 november 2013

tankar om Violetta del 2

Här kommer andra delen på vad jag tänker om karaktärerna i Violetta :) nu börjar jag nog med Naty/Andres!

Naty/Andres



Naty/Andres är bästa vänner med Ludmila och Leon och ibland så beter dom sig som hundar som följer efter sina "ägare" var som helst Naty är väldigt lik Ludmila även fast hon inte tror det själv. Andres har en lillasyster som inte får "dejta" som Maxi blev kär i då blev det liv i Andres. Men annars är han ganska så lugn tycker lite mera om Andres än Naty.

Leon



Först tyckte jag inte alls om Leon när han och Ludmila var tillsammans men sedan det tog slut eller dom gjorde slut så har han blivit snällare på något vis. Inte mycket snällare men man ser att han inte är som Ludmila innerst inne utan han har ett gott hjärta men har svårt att stå emot trycket ifrån dom andra "coola".

Braco


Hur ska man beskriva Braco? Tja han är ju Braco och ingen vet riktigt var han kommer ifrån. Men han gör sjukt fräna danssteg! Han är frän med sina kläder och sånt, lite utav en gåta är han också. Han mumlar något på sitt språk och springer därifrån när Violetta kommer.

Maxi



Maxi är en tvättäkta hipp hoppare och har alltid färgglada kläder på sig och jag skulle verkligen vilja ha jackan han har på sig på bilden ovanför! Han är väldigt bra vän med Francesca och Camila och dom håller ihop hela tiden och hjälper varandra om någon av dom hamnar i klistret. Maxi blir senare bra vän med Violetta också.

Francesca



Francesca är förälskad i Tomas men vågar inte säga det till honom eftersom dom har varit vänner så länge. Det var hon som först blev vän med Violetta på Studio 21 =) hon har jämnt så fina kläder =) hon är väldigt bra vän med Maxi och Camila =)

Camila



Camila! Verkligen älskar henne! Hon har så fräna kläder och att hon vågar ha sin egen stil och inte låter sig tryckas ner av Ludmila och Natys elaka kommentarer om hennes kläder eller om hennes stil för stunden. Hon är sig själv utan att låta någon påverka henne! Älskar hennes fina hår! 

Ludmila



Ludmila är skolans elaking och hon ser ner på alla andra eftersom hon tycker att hon är "finare" än dom. Hatar verkligen hennes dumheter och när hon lurar alla att det är någon annan som har gjort det hon har egentligen har gjort. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar