tisdag 30 september 2014

Tyrese


Det stämmer det han säger i videon ♥

Irriterande

Om man har lagt till någon som vän på Facebook ska man ta bort den personen efter ett tag då? Då hade man inte behövt lägga till som vän från första början så himla barnsligt att hålla på så! Sen när folk kommenterar på statusar och startar ett "bråk" för att sen ta bort sina kommentarer så det ser ut som om den andra eller dom andra "bråkar" på sig själv. Blir bara så himla irriterad

måndag 29 september 2014

Body of proof

har sett på Body of proof sedan 12:10 har nyligen börjat se på den serien =)  är redan på säsong 3 =) men det är nog mest för att första säsongen bara har nio avsnitt. Tycker mest om Peter och Megan i säsong 1 och 2 =)


the cast sseason 1/2

snygga Peter

Peter o Megan

igen


 Men sista avsnittet av säsong två är så sorgligt :( då Peter räddar Megan och ja :( tänker inte skriva vad som händer om ni inte har sett det.


så fina så
Sen kom Tommy in i bilden och dom är också fina ihop :)

finisar

första mötet

sitter och pratar

har dom ett gemensamt förflutet? 

Fem saker

Fem saker som ni kanske inte visste om mig:

* kan inte sova om ytterdörren är olåst
* hatar cancer
* när jag är nervös så pillar jag på mitt halsband
* tycker inte om blodpudding
* är dålig på att hålla kontakten med folk

torsdag 25 september 2014

Niklas Musco ♡

Man blir så glad när man ser att dom ifrån idol tar sig tid att gilla ens bild på instagram! Men tycker mest om Niklas Musco som ni kanske märker och blir så glad när jag ser att han har gillat min bild och kommenterat den :) brukar ju tagga honom men på en del har jag inte gjort det :) men då har han gillat ändå :) ♡

mera frågor

Vad gillar du för andra svenska serier?

Svar: är riktigt dålig på svenska serier är typ bara spårlöst mera jag tycker om som är ett svenskt program.


Vad tycker du om att läsa för böcker?

Svar: älskar att läsa Harlequins bokserie läkarromaner :)


Vilka criminal serier tycker du om?

Svar: oj det är ett gäng :) här nedanför kommer en liten lista och en bild:

Bones
Body of proof
Beauty and the beast
Criminal Minds
Csi ny
Csi miami
Elementary
Hawaii Five - O
Intelligence
Ncis Los Angeles

onsdag 24 september 2014

idol frågor

Här kommer några av frågorna som min kompis skickade :)

Vilka är dina favoriter i idol?

Svar: det är Fanny De Aguiar och Niklas Musco.
Fanny 

Niklas♥



Vem tror du kommer gå långt i årets Idol?

Svar: det är många duktiga tävlande i idol nu, så vi får se men tror mest på Niklas Musco ♡

Vem min absoluta favorit i idol är och varför?

Svar: Niklas Musco är min absoluta favorit och varför? Ja för att han är sig själv och sjunger bra + att han är den snyggaste killen i idol i år resten av varför Niklas är min absoluta favorit skriver jag i ett annat inlägg.

Med din absoluta favorit vad var det som fångade din uppmärksamhet första gången?

Svara: det var nog ögonen på Niklas som fångade min uppmärksamhet första gången.

Brukar du följa idol varje år?

Svar: ibland brukar jag följa hela säsongen men bara om jag hittar en favorit, följer inte om jag inte hittar någon favorit.


frågor

Pratar med en kompis på kik och hon och hennes kompis läser min blogg tillsammans och gillar min blogg :) super kul att ni gör det :) idag skickade dom en hel lista med frågor som dom tyckte jag skulle svara på här på bloggen :) om ni andra som läser min blogg har frågor kommentera gärna dom :) men nu tänkte jag svara på frågorna men inte i det här inlägget för då blir det så långt :)

fredag 19 september 2014

Väntar väntar

Sitter och väntar på bästavän och hennes kille nu :) när dom kommer så blir det att åka till Hogdal och bara mysa! :) blir nog inga inlägg i helgen tror jag ♡

torsdag 18 september 2014

Hogdal!

Imorgon så åker jag till Hogdal med bästavän, hennes kille och kanske hennes syster och är där över helgen!  Super mysigt! Vi kommer säkert att ha väldigt mysigt till idol imorgon kväll :) ♡ så kommer förmodligen inte att skriva så mycket på bloggen då vi är där då täckningen är ganska usel om den inte har blivit bättre :) åh längtar :) nu vänder äntligen mitt humör till uppåt :) på idol ska jag rösta på hulken Niklas Musco ♡ han är så snygg och jag ryser när jag lyssnar på honom :) 

Baah

Känner att jag har jättemycket att göra här i Kölsillre men har varken ork eller lust och att det snurrar med tankar + att jag fryser och har ont i halsen :( känner även att jag har massor jag vill berätta om här på bloggen men har ingen ork till det heller, känner mig halv kan inte förklara varför men känns så just nu :( ♡ 

tisdag 16 september 2014

Hihi

Myser ner mig under täcket en stund :)


Och läsa tidningen jag nyss köpte :)


Hahah ingen som ser den röda tråden i inlägget? ;)

måndag 15 september 2014

Martinas stil

Verkligen älskar allt  som har med Martina Stoessel att göra :) är så förtjust i hennes stil för den är någorlunda lik min stil =) hennes stil är rockig/romantisk/skejtig och feminin :) verkligen älskar henne♥♡♥ men hon har något romanstiskt på sig och så piffar hon upp det med något rockigt plagg eller någon accessoar :)



Kolla bara på bilderna övanför vad fint det blir :)


Älskar hennes stil :) är dock inte så feminin som Martina men ibland så kan jag vara det :) här nedanför kommer några olika outfits bilder på Martina :)

Bild ifrån serien Violetta







 Idag hade jag Martina som inspiration när jag valde kläder idag :) blev mysbyxor och en thshirt :) inte för att jag tror att Martina skulle ha på sig det men :) kolla på bilden här nedanför så kanske ni fattar :) ♥



Skinjackan och stort halsband till myskläderna :) ♥

irriterad

ÅHHHHHH VAD JAG BLIR IRRITERAD! hade skrivit ett ganska långt inlägg och så kommer jag åt nåågot och ALLT FÖRSVINNER! Hade sån otur att det inte var kvar när jag klickade på nytt inlägg, ibland brukar det kunna ligga kvar där men inte den här gången åh vad man blir irriterad! :@



söndag 14 september 2014

Tröja

Köpte den här tröjan när vi åkte till Åsarp eller var det när vi åkte hem? Aja köpte den i Erikslunds shopping center eller vad det hette. Här kommer lite kommentarer jag har fått om tröjan:

Usch vad äcklig och läskig den där tröjan är - Mamma

Den är väl okey, men tänder lampan fort när det är mörkt för den är lite läskig - bästavän

Ser ut som hon har mördat någon och polisen har tagit henne - lillebror

Hahaha jag som älskar tröjan!
Kommentera gärna vad ni tycker om den :)

Outfit

Oj vad länge sedan jag skrev ett inlägg som handlar om min outfit!  Kommer ett här :)

Skor: Warp Stadiums egna märke
Leggings: Kapphal
Tröja: Sally & circles
Turban: Ullared
Skinjackan: Ellos

Tre saker

Här kommer en lista på tre saker jag vill lära mig :)

* vill lära mig spanska
* vill lära mig att sjunga
* vill lära mig att rita/teckna bättre

lördag 13 september 2014

Tini Stoessel

Vem min största kvinnliga idol är och varför?

Min största kvinnliga idol är faktiskt två personer Daniela Ruah och Martina Stoessel =) Dom två är mina största kvinnliga idoler för att dom har båda fötterna på jorden och det bryr sig om sina fans :)

Men just i det här inlägget tänker jag skriva om Martina/ Tini :)
Hon spelar huvudrollen i Disney Channels serie Violetta :) älskar hennes rollfigur i serien och även henne! ♡ Älskar hennes stil så himla mycket!  Romantisk och ett lite rockigare plagg till :) kan lyssna på låtarna ifrån serien om och om igen för att dom är så himla bra och fina låtar :)

Btw skäms verkligen inte över att jag gillar Violetta och Disney Channel, mitt val, tycker ni andra att det är barnsligt så fine by me! Jag bryr mig inte om vad andra tycker om det!

Skulle verkligen vilja träffa Martina och bara sitta och prata om allt möjligt :) blir dock lite svårt då hon bor i Argentina, men men drömma kan man ju alltid göra. Hon är en stor stjärna men hon har fortfarande båda fötterna på jorden som hon beskriver det själv :) Skulle verkligen vilja lära mig spanska så jag kunde sjunga med på låtarna när dom sjunger på spanska :)