onsdag 3 september 2014

Brick Mansions

har nästan nyss sett klart på Brick Mansions också klart var det en action film ;) hahaha undra om jag har sett Paul Walker i något annat än i action filmer? skulle vara Eight Below som inte är en action film som Paul har varit med i då ;) men åter till Brick Mansions som tragiskt blev Pauls sista film :( men här kommer lite utav handlingen:

Några år framåt i tiden - ett Detroit fyllt av brottslighet har den kriminella delen av befolkningen koncentrerats i det tidigare fina området; nu nedgånget, förstört, och omringat av höga murar och skarpladdade vapen. Brick Mansions är området belamrat av gangsters, vapen, korruption, och droger. Tremaine styr stadsdelen med en järnhand och när polisen Damien slås ihop med mördaren Lino för att rädda staden och Linos flickvän från en säker död.

åh den här filmen är så himla bra :) den är definitivt med på min top tio lista av mina favorit filmer =)
betyget på filmen får tio av tio =)


och den var så frän med alla hopp och allt som Paul Walker och David Belle gjorde =) här nedanför kommer det ett gäng bilder ifrån filmen =)

ilskna eller?

dom ögonen 

David/Linos mitt i ett hopp

Linos flickvän

grabbar

vad dom ser roliga ut ;) 

vad gör tjejerna?

smäller det eller inte?

där är den

ger igen

från början typ

här ger vi igen med ;)

paaaaaang!

gud så fint

smider planer ;)

Damien/Paul - så himla mycket bättre än trapporna
Lino/David - ja precis mycket bättre
om ni gillar action och kolla trix så rekommenderar jag den här filmen starkt för jag älskar den och det är första gången jag såg den! ;)

2 kommentarer: