lördag 20 december 2014

To save a life

Såg på en riktigt gripande film för någon vecka sedan, den fick mig verkligen att tänka till, ska man bara äta lunch med sina vänner (om man går i skolan alltså är väl lika på jobbet med) eller ska man höra med vännerna om ni/vi ska fråga om ni får sitta med någon som sitter själv? Utfrysning är ju en mobbning det med!

Men här nedanför kommer handlingen:

Jake Taylor har allt. En vacker flickvän, är en mästare i basket, och alla älskar honom. Sedan begår en gammal barndomsvän till Jake självmord. Jake börjar fundera över vad han kunde ha gjort för att rädda sin väns liv. Han börjar träffa kristna ungdomar på fritiden och i skolan, och blir själv kristen. Men saker och ting börjar gå fel. Hans pappa är otrogen mot hans mamma, hans flickvän gravid, och hans tidigare vänner förlöjligar och hånar honom. Under allt detta kommer Jake att inse vad att vara kristen verkligen innebär, och hur han ska göra för att andra inte ska hamna i samma situation som hans barndomsvän.

Jag bölade genom hela filmen tror jag om jag inte minns fel, den är ju lite kristen film men det gick bra ändå.  Filmen får betyget 10/10, tror till och med att den var verklighets baserad. Det är verkligen en film som dom skulle visa i skolor och sånt så dom får se hur det kan gå! Rekommenderar även den här filmen, var beredd på att böla så ha näsdukar/servetter i närheten!

Här nedanför kommer det några bilder från filmen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar