söndag 13 mars 2016

Frayed 3x05 Teen Wolf

Mina tankar kring Teen Wolf 3x05.

Det märks redan då att Scott har alpha stuck i sig!

Dom tror ju att Derek dör i striden mot alpha flocken och då låter Scott sig själv inte att läka :O

Dom åker buss med Lacrosselaget till en tävling som blir inställd. Men på bussen tänker ju Boyd död Ethan för att han (Ethan) är med i alpha flocken som dom tror dödade Derek.

Ethan

Boyd

Men med Isaac's hjälp så lyckades Scott att stoppa Boyd innan han gjorde något. Men då såg Isaac att Scott fortfarande var skadad. Det märktes tydligt på Isaac att han blev orolig för Scott när han såg att Scott fortfarande var skadad. 

Efter många om och men fick Stiles bussen att stanna på en rastplats. Då sydde Allison ihop Scott's sår (som han inte lät läka pågrund av Derek) och Stiles och Lydia hämtade Scott's väska så han fick en ny tröja. Efter det så hjälptes dom (Stiles o Lydia) åt att se till så inte bussen åkte ifrån Allison och Scott. 

Derek


När Scott och Allison kommer ut ifrån toan så är det ett slagsmål vid bussen.
Scott frågade Stiles vad som hände och då svarade Stiles: jag berättade vad som hände med dig och han gav sig på honom.
- Vem då? Boyd? svarade Scott Stiles och gick fram i folkmassan och såg att det var Isaac. Scott ropade på Isaac och då slutade Isaac direkt att slå Ethan.

Precis när Isaac slutade slå Ethan 

Jag är ett Scisaac fan :)
  Man ser ju vilket starkt band det är mellan Isaac och Scott :) Nu kommer väl dom flesta att säga att det inte finns något speciellt "band" mellan dom, men det tycker jag!  För Isaac var arg/rädd och slog på Ethan och ingen kunde få honom att sluta förutom Scott. Isaac trodde säkert att han även hade förlorat Scott och gick in i varulv's ilska och här var inte Scott alpha ännu men kunde ändå få Isaac att sluta slå på Ethan bara genom att ropa på honom. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar