lördag 26 december 2009

Me Paulina o Nella:-)

Den 20/12 var jag hos min bästis Nella. Jag gick dit(duktig jag är då) gick klockan 14:14 och var framme hos Nella ungefär 15:00xD först gick jag upp till Nellas rum o hon visade en affisch med New moon o Twilight på:-). Både hon o jag gillar dom filmerna:-) fast vi har ju bara sett på Twilight xD
Efter vi hade fixat lite där uppe så gick vi ner o då hjälptes jag, Nella o Paulina åt att duka bordet för deras pappa var nästan klar med maten vi åt pannkaka det var gott(som vanligt.)
Efter vi hade ätit så såg vi på Twilight den filmen är så bra:-). Efter vi hade sett på filmen gick vi ner o såg på julkalendern:-). Sen gick vi upp o såg på dom tre första avsnitten av: Flight 29 Down. Mitt i när vi såg på dom avsnitten kom Paulina upp med glassbägare till mig o Nella:-). Efter det så kom mamma o hämtade mig det var lite tråkigt att åka hem när jag inte har träffat dom på så länge:´( Men när jag kom hem så var storebror Linus där o det var roligt:-)

måndag 14 december 2009

Försenat tåg o 50års kalas;-)

Först var tåget försenat med ett timme:@ så då fick jag vänta på stationen i Bollnäs från 10:15 till 11:40 för då kom mitt tåg(äntligen) Tåget hade blivit försenat för det hade fått signals fel i Uppsala:@ kom till Ånge kl. 13:25. Mamma skulle hämta mig efter hon hade slutat jobba (om tåget inte hade blivit försenat) så då hade jag fått väntat i typ tio minuter. Tåget ska komma in i Ånge 12:20 o mamma slutade 12:30 xD Fast nu hann mamma till och med handla klart innan jag kom in med tåget. När jag kom in med tåget så svängde mamma in med bilen på stationen o då åkte vi hem;-) Mamma hade köpt en jättestor godispåse som hon hade behövt tagit en plastpåse över så den inte gick sönderxD så mycket godis hade mamma köpt;-)När vi kom hem så hjälptes vi åt att fixa för mammas 50års fest;-)

Sen på lördag så var det dax för den stora fetsen då kom det kusiner ifrån S-vall upp. Fyra kusiner o tre hade hundar med sig;-)Det är en: Cane Corso,naken hund o en Boxer;-)

Kl. 17:00 åt vi mat o ungdommarna/barnen fick sitta vid ett bord själva o dom vuxna fick sitta vid ett stort fyrkant av bord:-) Olivia,Tuva,John,Joacim,Martin, Mikael o jag satt vid barn/ungdommsbordet;-)Efter vi hade ätit så gick killarna (Mikael,John,Joacim o Martin) o Tuva hem till oss och spelade WiixD Då stannade jag kvar med sötungen Olivia<3 Vi ritade fina teckningar;-) Tuva hade ritat två innan hon ville följa med killarna.Sen efter kanske en o en halvtimme kom Tuva,Mikael o Martin tillbaka till Träffpunkten vi var inte hemma;-) Men bara rakt över vägenxD Sen ritade Tuva med oss också;-)
Kl. 20:00 typ skulle Tuva,John,Joacim, min kusin Anna o min morbror o hans fru åka hem.Efter dom o mina tre andra kusiner hade åkt hem så blev det bara bybor kvar;-)
Då startade Karin sterion o började att dansa;-) Efter några sekunder dansade jag o Olivia också;-) Karin är Olivias mamma;-) Efter en timme blev Olivia jättetrött;-) Men vägrade att visa det:-) Efter ett tag åkte Karin,Olivia o Janne hem. Då blev bara jag,bonus pappa,mamma, bonus faster,bonus farbror o Göran kvar;-) Vi satt o pratade ett tag eller klockan var 23:45 typ när jag gick hem. När jag kom hem satt jag mig framför min laptop;-)sen gick jag o la mig:-)<3

torsdag 10 december 2009

10/12 - 09 om min dag:-)

08:45 åkte jag, Emilia, Jennifer o Cattis till ett dagis som heter Pionen och var med när dom hade sångsamling o vi sjung med alla barnen:-)Vi sjöng Lucia sånger xD Barnen var såååååååååååå gulliga:-)Sen fick vi följa med ut o passa barnen medans dom vuxna stod inne o pratade xD Okej då det var en vuxen ute också xD Då lekte jag, Emilia, Jennifer o Cattis med en liten kille som ville leka kurragömma med oss:-) Han räknar så gulligt så här räknar han: 1,2,3,4,5,6,7,8 o 100xD Efter det så skulle dagisbarnen träna till sitt Luciatåg som dom ska ha på måndag:-) Efter det så behövde vi åka tillbaka till skolan för nån av dom andra lärarna behövde bilen:( hade gärna varit kvar en halv timme till:-)

På eftermiddagen så pysslade vi på programmet:-)Jag gjorde ett armband som jag har på mig nu:-)Har gjort väldigt många armband:-)Just det här armbandet fick färgerna röd/blå:-)

lördag 5 december 2009

Födelsedag :-)

Nu var det länge sedan jag bloggade ;-) Men det har hänt mycket i mitt liv både bra och dåliga saker :-)otrogen pojkvänn är en av sakerna :´( men har såååå bra vänner som tröstar :-) mina kompisar betyder såååå mycket för mig speciellt Emelie o Anki<3 Utan dom hade det varit väldigt jobbigt när det tog slut med Alex. Idag är det julmarknad i Kölsillre<3 (hemma)Fyller år idag den 5/12 har fått en brosch, ett halsband, EMD´s julskiva och en digital fotoram<3 ska städa lite innan moster kommer:-)moppa golven och fixa på diskbänken:-)

tisdag 17 november 2009

Knasigt!

Nu är det knasigt på min blogg ska försöka att fixa den så ursäkta röran så länge:-)

fredag 6 november 2009

Veckan (skolveckan) som varit!:-)

I tisdags tog jag sprutan emot svininfluensan och det kändes knappt, fast sedan har jag haft ont i armen. På eftermiddagen så gick jag inte till Media eftersom dom väntade på att få ta sprutan. Så då stannade jag och Jennifer kvar på programmet istället för att gå dit. Vi satt bara framför datorerna medans dom andra jobbade xD Nädå bara skojar jag gjorde ett korsord med Sandra. Efter det så åkte vi bil till boendet.


I onsdags var jag med i ett test om balans och det var jätteroligtxD På kvällen så åkte vi till en pubb som heter Tuppens och åt tacosbuffé. När vi åt så satt jag med Andreas och Anki<3


Efter vi hade ätit så gick vi ut och tog lite friskluft. Sedan spanade vi efter killar eller iallafall jagxD För jag visste att det var två skitsnygga killar därxD Och jaag träffade båda snyggingarna flera gångerxD Kl. 19:00 åkte jag, Andreas och Anki tillbaka till boendet.


I torsdags jobbade jag med word på datorn på skolan på första och halva andralektionen. För resten av andra lektionen var jag på det där testet som jag också var på i onsdags.


Efter tredje rasten så var vi (blåa gruppen) i ateljen och då kom det två ifrån skoltidningen som skulle intervjua en ifrån varje program men ifrån omsorg blev det två som blev intervjuade och det var Eva och jag<3>

Jag lagar ju mat på torsdagar så jag gjorde kycklingsallad och skar mig så klart på tummenxD Men deet gick bra och efter maten så åkte jag på teorin. Det gick bra på teorin. Efter teorin så bakade jag och Anki. Vi bakade chokladmuffinsxD Dom blev väldigt godaxD Sedan var jag och Anki med varandra hela kvällen<3
Våra muffins ------------------------>

onsdag 28 oktober 2009

Me storebror i två dagar:-)

Igår kom (äntligen) min storebror till mig :-) hade längtat hela måndagen. Vi träffades på Konsum i Ånge för jag och mamma hade varit och handlat. Vi fikade efter vi hade handlat så messade mamma till Linus så kom han och fikade med oss. ( Han var på väg upp ifrån S-vall) Sen åkte vi hem och åt "flygande jakob" eller vad det heter xD Sedan provade jag kläder som jag hade fått av Linus kusin Veronica xD
Sedan startade jag min dator och visade Linus min nya blogg (den här alltså) xD Loggade så klart in på msn och pratade med Jossan och Anneli: -) Sedan tog Linus fram gitarren som Mikael hade lånat av honom och började spela på den xD Jag och mamma sjung och Mikael bara suckade xD skit kul var det.
Sedan så kollade vi på en film (eller Mikael valde så det blev en skräckis) när vi hade sett klart på den filmen ville Mikael se på en till skräckis. Vi såg lite av den men varken jag, mamma eller Linus fattade något av den så vi bytte kanal då blev Mikael sur xD fast jag hittade Gadget så då blev han något hm gladare xD när den var slut så gick jag ut till Stampe sedan när jag kom in igen kollade jag på Prison Break xD på Ztv.Jag fick sedan filmer/avsnitts dvd:er av Linus sedan gick vi och la oss.

Idag har vi inte gjort så mycket förutom att hjälpa Linus att packa och så har vi fikat tårta/polly choklad kaka. Så körde Mikael och Linus mycket grejer till brandstationen. Vi skjutsade Linus ner till tåget och när han hade åkt så köpte jag, mamma och Mikael skor. Vinterskor till Mikael och gympa skor till mig. Sedan åkte vi hem och åt mat.
Efter det satt jag mig vid mammas dator för mitt trådlösa nätverk funkar inte=(.
Jag sitter förresten fortfarande framför mammas dator men nu ska jag lämmna över datorn till Mikael och gå och se på Transformers xD bilder kommer snart xD

måndag 26 oktober 2009

Lite bilder ifrån The Game Plan<3
















The Game Plan


Joe Kingman, en superstjärna i Amerikanskt fotbollslag, lever ett
fantastiskt liv. Han är rik,känd och livet är ett enda stort party...
Tills han stöter på ett problem som han inte riktigt kan tackla. En dag dyker hans 7 åriga dotter upp som han inte visste att han hade.

Nu, under ett av de viktigaste perioden av sin karriär, måste han byta bort sin träning och dater mot sin dotterns balletklass, dockor och godnattsagor...
Text + bild är hämtad ifrån: www.magicmovies.se/film.asp?id=363

Himla vintertid (tror jag)

Imorse vaknade jag 07:29 och var klarvaken och gick och kollade om mamma sov men det gjorde hon då inte! Hon satt framför datorn och kollade på Hoyor på Trader (för er som inte vet vad Hoyor är så är det porslinsblommor) halv åtta på morgonen!
Jag gick och dammsugde halen/toan och vardagsrummet, sedan satt jag mig och åt frukost honungspuffar åt jag xD
Jag kollade i tidningen samtidigt som jag åt och såg att The Game Plan skulle börja klockan: 9:50 och då bestämde jag mig att jag skulle se på den. Det är en skit (usäkta svordomen) bra film med Dwayne "The Rock" Johnson och Madison Pettis i huvudrollerna.Om man inte har sett den så tycker jag att man ska göra det och se hur Joe Kingman (Dwayne) förändras när han börjar älska sin dotter Peyton (Madison) och vad som händer sedan:-)
Sedan lånade jag brorsans dator och la över låtar till mobilen. Sen gick jag och åt "lite" glass xD sedan startade jag min laptop och kollar fortfarande runt på nätet och lyssnar på Anton och Affe - Listen To You´re heart.

lördag 24 oktober 2009

Me Julle 9/10 - 10/10<3

Fredagen den 9/10 väntade jag i Ånge tills 15:16 för då kom Aurores tåg. Hon skulle följa med mig hem<3 När hennes tåg kom fick vi vänta i en kvart på mamma för hon var på macken i Östavall o det tar typ en kvart tills man är i Ånge. Aurore sa " Konstigt att din mamma är sen" sedan flinade vi båda två:-) för båda två vet hur min mamma är xD När mamma kom och hämtade oss så åkte vi till ICA o handlade och sedan efter det så åkte vi hem, men det tog nog en halv timme att handla xD
När vi kom hem hjälptes jag, Mikael o Aurore med middagen vi åt tacos det var super gott. Efter vi hade ätit så satt vi oss vid min laptop o kollade runt på olika sidor på nätet o fixade lite med olika blider. Vi lyssnade på musik också då lyssnade vi på: Takida, Linkin Park, Green Day o Good Charlotte<3xD
Sedan klockan 22:00 såg vi på The Fast And The Furious den var jättebra tyckte vi båda (fast Aurore tyckte att det var för många pusscener i filmen annars var de OK) hihi.
Vi kollade på olika hundraser i mammas bok om hundar o hittade många hundraser som vi gillar båda två faktigst!!!! Det är ganska ovanligt för oss när det gäller hundraserxD Vi kollade runt på nätet till väldigt sent enda tills 2:3o. Fast vi var uppe förre klockan 10:00 på lördagen.

Lördagen den 10/10 gjorde jag, mamma o Aurore melodikrysset. Sedan gick vi in i vardagsrummet där vi hade sovit o skickade låtar till varandra på mobilerna.
Efter det gick vi ut o gossade med Kalles katt som hade kommit till mamma som höll på med rabbaten.
Efter det så gick vi o handlade flera gånger fast första gången pantade jag o Mikael burkar o flaskor. Den andra gången handlade jag o Aurore åt mamma. Sedan hjälptes jag, Aurore o Mikael åt att stapla ved<3 Bonuspappa(Mats) o bonusfarfar(Thure) blev förvånade över hur mycket vi staplade. Vi staplade en fjärde del av allt som skulle in<3 Sen gick vi in o åt sedan åkte jag, Mats o Aurore o kollade efter djur men vi såg inga djur alls. När vi kom hem åt vi glass sen åkte Aurore hem.

tisdag 6 oktober 2009

En timmerbilsfärd man inte glömmer i första taget<3

I söndags den 4/10 åkte jag med bonuspappa och lastade upp den nyaste timmerbilen och det blev en tur jag sent kommer att glömma=) Först så hoppade det två råddjur framför vägen när vi knappt hade åkt något långt alls=) Sedan när min bonuspappa kör på en skogsväg så sitter det en stor fågel mitt på vägen (vet inte vad det var för fågelxD) och då sa min bonuspappa " flytt på dig dum fågel där kan du ju inte sitta" och vad tror ni att den gör? Jo flyger rakt in i timmerbilen! Sen efter min bonuspappa har lastat hela timmerbilen och ska köra upp för en pytteliten backa vad händer då? Jo det blir för tungt och vi kommer bara upp halva backen han var ju bajs nödig mitt upp i alltihop också så han testade att trixa och köra upp för backen två gånger till efter det så behövde han springa till skogen och bajsa=) Sedan när han kom tillbaka så testade han två gånger till. Efter det la han granris och lägga på lera som gjorde att vi inte kunde åka upp för backen. Men det gick inte heller då så han fick lasta över på bilen!( det högsta som gick också på timmerbilen) Då äntligen kom vi upp för backen. Efter det åkte vi hem fast vi fick stanna så min bonus pappa fick lasta om.

lördag 3 oktober 2009

2/10 o 3/10<3

Fredagen den 2/10 så spelade jag o Emilia upp våran "pjäs" för blå grupp först sedan innan idrotten så spelade vi upp den för nästan hela programet=) Våran "pjäs" var på engelska o vi hade bara tränat i typ en vecka o jag kunde den nästan utan till. Det var så himla kul. Det vill jag göra fler gånger<3 Sen åkte vi på idrotten o då gick jag en promenad, efter den så åkte jag till stationen o satt mig på tåget o åkte till Ånge o hälsade på mina gamla lärare<3 Efter det så gick jag, Mikael o mamma på banken. Sedan åkte vi o handlade o då träffade jag en kompis mamma.

Lördagen den 3/10 åkte jag o mamma ner till S-vall alltså Sundsvall o kolladde på en hundutställning som min kusin skulle vara med på med Skima (hunden) det gick bra sen fikade vi med min moster o två kusiner. Sen efter hundutställningen åkte vi till blomster landet i Birsta där mamma köpte mera hoyor. Efter det så åkte vi till Max o åt o där såg jag min bonus kusin Jonas. Efter vi hade ätit så åkte vi ut till Birsta city o gick till Rocks<3 Där hade dom Green Day - tröjor, gissa om jag blev glad o köpte en? Ja ja ja det är svaren på det. Sen såg jag att dom också hade Takidas nyaste skiva så jag övertalde mamma att vi skulle köpa den till brorsan. Det gick hon med på sen åkte vi hem o såg på Körslaget.

onsdag 30 september 2009

Ettornas dag:-D

Igår var det ettornas dag på skolan o vi fick gå till olika program på skolan ( Heden)! Det var hur tråkigt som helst! Men vi var med iallafall. Idag har jag varit på boendet o haft ont i huvudet. Vi åt kycklingsallad till middag det var jättegott.

måndag 28 september 2009

Film me (lill) brorsan<3

Igår kväll såg jag på film med Mikael vi såg på: House of wax<3 Den är så himla bra + att snyggingen: Chad Michael Murray är med i filmen. Vi såg den ganska sen på kvällen eller inte direkt sent utan 19:30 hihihi<3 så jag gick inte o la mig 21:00 som jag "ska" på söndagarxD

fredag 25 september 2009

25/9 - 09

Idag på första lektionen hade vi (blå gruppxD) engelska.Då tränade jag o Emilia på våran pjäs som vi ska spela upp när vi kan denxD det blir nog roligt=) Efter den lektionen åkte vi till gympan och jag gick en raskprom med Pia, sedan skjutsade hon mig till stationen o väntade med mig tills tåget kom. När vi väntade på tåget kom det en som Pia kände o hon hade en schäfer o jag hjälpte henne till sin plats o så satt jag med hennexD Det var en äkta norrländning som körde tågetxD Pias kompis o dom som satt i kupén med oss hörde inte vad han saXD (höll på att börja gapskratta) för jag fick säga flera gånger ocksåXD När jag kom till Ånge gick jag direkt till min gamla skola o hälsade på för förra gången var en av min gamla lärare inte där. Men den här gången var hon därxD När Jossan, Robin och Eva - Lena(lärare) kom tillbaka från stallet så fikade vi popcorn o choklad - bollar mums mums=) Det var duktiga Jossan som hade gjort choklad - bollarna o det var mums mums=) Sen åkte jag hem med 14:20 bussen o behövde inte betala=) Ånges enda snygging med 14:20 bussen<3 Vi åt tacos till middag ( eller kaninmat som Mats bonus pappa säger!!!!)

torsdag 24 september 2009

En rockig dag! =)

Igår kväll var det rock kväll på Gropa och då gick jag dit med Jennifer. Vi gick så att vi träffade våran kompis Linnea och vi gick tillsammans till Gropa vi tre. Vi överraskade Camila när vi kom dit, ( hon visste inte att jag skulle följa medXD). Jag var med Camila på Gropa och då kom killar som känner Camlia och busade med oss. Rock-kvällen öppnade 19:20 fast den skulle öppnas 19:00, dom spelade ingen Green Day låt, men dom spelade andra bra låtar.

Ja visst ja! När jag skulle gå o handla innan middagen så behövde jag visa leg som jag hade kvar i lägenheten så då fick jag gå tillbaka och hämta det och sedan gå o läggaupp varorna på bandet igen irriterande eller vad? =) Sen när jag gick (äntligen=)) upp med varorna så stannar en gammal gubbe på stigen jag ska kliva upp på o säger: Hej på dig! Vad betyder " Man glömmer aldrig en K-K?. Jag höll på att börja gapskratta men höll inne med det! ( som tur var!) Då svarade jag istället: Man glömmer aldrig en klasskamrat! Då sa den gamla gubben: Jaha. Sen gick han till affärren=). Jag hade min gamla klasströja på mig=)

måndag 21 september 2009

12/9 o 13/9<3

Lördagen den 12/9 var jag med Nella och hennes lillasyster. Vi passade deras lilla kusin. Vi var först ute och lekte=) och städade i lekstugan=) sedan gick vi in och åt lunch efter lunchen skulle jag å Nellas lillasyster läsa för deras kusin så han somnade. Men det gjorde han inte, så vi fick gå en liten sväng då somnade han så klart=)

Söndagen den 13/9 var jag mest hemma. Jag bakade en kladdkaka efter jag hade gjort det så gick jag och Mikael(lillebror) ner till våran lillkusin som hade fyllt fyra år på torsdagen( de hade förresten Mikael oxå) så han fick en present av mig som han genast började att leka med=) konstigt när det var en bil=). Jag och Mikael fick fika tårta o kakor mums mums=) Efter det gick Mikael hem, jag stannade kvar och "lekte" lite med våran lillkusin och han skulle åka med sin pappa o hämta ved men det ville han inte. För han skulle leka med " Frida ända tills pappa kommer hem igen!" Vi lyckades efter många ansträngningar att övertala honom att åka med sin pappa o hämta ved:-)