onsdag 14 juli 2010

R.I.P. Daddy :'(

In Memoriam: Daddy The Pit Bull

Cesar Millan kommer alla hans familj och vänner, hans personal och volontärer, och älskande hund runt om i världen i dag sörjer avlagd ett av de mest lojala, pålitlig, välbalanserad och inflytelserika grop ambassadörer tjur som världen någonsin har känt. Pappa, Cesar's gammal vän och samarbetspartner på hund rehabilitering, avled lugnt omgiven av familjen på fredag den 19 februari. Han var sexton år gammal.
Han levde varje dag av dessa sexton år glada och uppfyllda Cesar's höger-"man", vilket hjälper till att forma beteendet hos hela generationer av hundar genom att visa dem vägen till balans. Han stod som mästare för lugn, undergiven pit tjurar överallt, och hjälpte till att reparera sin image som våldsamma, vilda, okontrollerbara djur. Han kämpade framgångsrikt cancer och väderbitna kemoterapi, och även fick möjlighet att närvara vid den 56: e årliga Creative Arts!
Hans namn nu läggs till att de ärade register över hundar gått vars inflytande är fortfarande kvar i dag, och som inbegriper vissa av Cesar älskade barndom hjältar: "Rin-Tin-Tin." "Lassie". ... "Pappa".

Han har förevigat av Dog Whisperer fans i alla medier, från målning, till fotografier, till kolteckningar och papier-maché skulptur. Och, naturligtvis, han bor på i sitt arbete, som återspeglas i balans och lugn-inlämnandet av den skyddsling Junior, de oräkneliga djur som han var en positiv förebild, och i hjärtan och sinnen hos alla som kände honom som en lugn, söt och fyllig exempel på en allmänt missförstådd ras.

Bilder och texten är lånad ifrån: http://www.cesarsway.com/news/daddy-memoriam

Btw har översatt teexten så den är egentligen på engelska :'(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar